aA
088 0100 900
Pagina voorlezen

Pijnzorg

Wat is pijnzorg?

Het specialisme pijnzorg bestaat uit allerlei verschillende behandelingen om pijn te verminderen of weg te nemen. Iedereen ervaart wel eens pijn. Maar soms kunnen pijnklachten zich zo ontwikkelen dat ze de kwaliteit van leven ernstig verminderen. Zelfs algemene activiteiten kunnen dan al pijnlijk zijn. Van het beoefenen van een sport tot het tillen van lichte materialen. Als deze klachten meer dan 6 weken aanhouden, spreken we van chronische pijn.

Pijnzorg in het kort

 • Bij pijnzorg doen anesthesiologen-pijnspecialisten (pijnartsen) er alles aan om de pijn te verminderen of weg te nemen.
 • Bij DC Klinieken bieden we een innovatief behandeltraject aan: integrale pijnzorg.
 • Daarbij behandelen ook de pijnconsulent en de psycholoog iedere patiënt.

Pijnzorg bij DC Klinieken

In de pijncentra van DC Klinieken bieden we een innovatief behandeltraject aan: integrale pijnzorg. Dit houdt in dat we naast fysieke oorzaken ook kijken naar psychologische oorzaken (de zogenaamde stressoren). Niet alleen de anesthesioloog-pijnspecialist behandelt, maar ook de pijnconsulent en psycholoog doen dat. Dit is uniek in Nederland en geeft aantoonbare resultaten.

Vestigingen

Bekijk locatie op de kaart

Vergoedingen

Pijnzorg bij DC Klinieken valt onder de basisverzekering. Dit betekent dat de zorg volledig door uw zorgverzekeraar wordt vergoed als u een verwijzing van uw (huis)arts hebt. Houd wel rekening met uw eigen risico.

 

Let op! Bent u bij Menzis verzekerd, dan zijn er een paar uitzonderingen van toepassing. Neem contact op met onze administratie.

Praktische informatie

Verwijzing

Om een afspraak te maken voor pijnzorg, hebt u een verwijzing nodig.

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor pijnzorg? Dit kan via de website of telefonisch. Belangrijk: u heeft eerst een verwijzing van uw (huis)arts nodig.

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op de volgende tijdstippen:

 

 • Maandag t/m donderdag van 8.00 tot 20.00 uur;
 • Vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur;
 • Zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.

 

Bent u plots verhinderd? Zeg uw afspraak dan uiterlijk 24 uur van tevoren af. Als u niet verschijnt, of te laat afzegt, ontvangt u een rekening.

Veelgestelde vragen

 • Wordt de behandeling vergoed?

  Deze behandeling valt onder de basisverzekering. Dit betekent dat deze volledig door uw zorgverzekeraar wordt vergoed als u een verwijzing van uw (huis)arts hebt. Houd wel rekening met uw eigen risico.

  Was deze informatie nuttig?

  Ja(6) Nee(1)

Afspraak maken of terugbellen

Een afspraak maken kan ook telefonisch via 088 0100 900.

Terug naar top arrow_upward notifications_none