DC Klinieken Lairesse (Amsterdam)

Let op! Controleer voor vertrek naar het centrum of u een afspraak heeft bij dit centrum of DC Klinieken Amsterdam

Let op! Vanaf 1 april zullen er ingrijpende wegwerkzaamheden aan de A7 in Purmerend plaatsvinden. Reist u via de A7 of omliggende wegen (N244 en N246) naar DC Klinieken Lairesse, houdt u dan rekening met extra drukte op de route. Meer informatie over de werkzaamheden vindt u hier

Adres & route

Valeriusplein 11
1075 BG Amsterdam

Dit is tevens het adres van DC Apotheek.

 

Plan route

Virtuele rondleiding

 

Contact

DC Klinieken werkt met een centraal contactcentrum. Met vragen over uw afspraak, medisch dossier of ons zorgaanbod, kunt u contact opnemen met ons Service- en Informatiecentrum. Zij helpen u graag verder. Op onze contactpagina vindt u meer informatie over hoe u ons kunt bereiken. U kunt daar ook de veelgestelde vragen bekijken.

Contact

Openingstijden

Dag Van Tot
Maandag 8:00 uur 17:00 uur*
Dinsdag 8:00 uur 17:00 uur*
Woensdag 8:00 uur 17:00 uur
Donderdag 8:00 uur 17:00 uur
Vrijdag 8:00 uur 17:00 uur
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

*Maandagavond hiv spreekuur tot 20:00 uur

*Dinsdagavond dermatologie spreekuur tot 20:00 uur

 

Spoed buiten kantooruren

Het centrum is buiten kantooruren alleen voor spoedgevallen bereikbaar. Het gaat hierbij alleen om spoedgevallen naar aanleiding van een bezoek aan het centrum. U kunt ons bereiken op 088 0100 998.

 

Praktische informatie

Openbaar vervoer

DC Klinieken Lairesse is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Op drie minuten lopen bevindt zich tramhalte Valeriusplein/Koninginneweg.

 

Parkeergelegenheid

DC Klinieken Lairesse heeft geen eigen parkeergelegenheid voor patiënten. Houd rekening met beperkte (betaalde) parkeermogelijkheden rondom het centrum. Betaald parkeren kan onder andere op de volgende plekken:

 

 • Johannes Verhulststraat – 3 minuten lopen – €6,50 per uur
 • Olympiaplein 34 – 10 minuten lopen – €3,90 per uur
 • Apollolaan 138 (Moby Park) – 11 minuten lopen – €5,00 per uur

 

Er is een mindervalide parkeerplaats voor de deur aanwezig. Parkeren kost 6,- euro per uur en de code die bij de parkeerzone hoort is 13369.

 

DC Apotheek

Valeriusplein 11
1075 BG Amsterdam

 

Meer over DC Apotheek

Zorgaanbod DC Klinieken Lairesse (Amsterdam)

Allergologie

Bij DC Klinieken Lairesse kunt u terecht voor onderzoeken en behandelingen op het gebied van allergologie. Ons team van allergologen onderzoekt uw klachten en bekijkt welke allergietest nodig is om te bepalen waar u allergisch voor bent. Denk aan een voedselallergie of hooikoorts. Vervolgens kijken we welke behandeling u kan helpen de allergie de baas te worden. Zo bieden we onder andere immunotherapie. Lees hier meer over allergologie bij DC Klinieken.

 

Dermatologie

U kunt bij ons terecht voor onderzoeken en behandelingen op het gebied van dermatologie. Wij behandelen veelvoorkomende huidproblemen zoals eczeem, acne of overmatig zweten. Ook voor het verwijderen van een moedervlek of met een verdacht plekje op uw huid, kunt u bij ons terecht. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de behandeling van spataderen. Onze specialisten op locatie Lairesse stellen een persoonlijk behandelplan voor u op. Lees hier meer over dermatologie bij DC Klinieken.

Hiv-zorg

DC Klinieken Lairesse is gespecialiseerd in hiv-zorg. In ons Hiv Behandelcentrum kunt u anoniem terecht voor een hiv-sneltest of de behandeling van hiv. Daarnaast bieden we ook hulp in de preventie van hiv (PrEP-medicatie). Onze aanpak is discreet en persoonlijk. Samen met de internist en verpleegkundige maakt u een behandelplan dat bij u past. Wij kijken verder dan alleen hiv. Daarom bespreken we graag open alle aspecten van het leven. Lees hier meer over hiv-zorg bij DC Klinieken.

Maag- en darmonderzoeken

U kunt bij ons terecht voor maag- en darmonderzoeken zoals gastroscopie of coloscopie. Ook in het kader van het bevolkingsonderzoek darmkanker. Voor proctologie kunt u ook terecht op locatie Lairesse. Een maag- of darmonderzoek is spannend, daarom nemen de medewerkers van DC Klinieken Lairesse écht de tijd om alles goed uit te leggen en u gerust te stellen. We bieden korte wachttijden, waardoor u snel duidelijkheid heeft. Lees hier meer over maag- en darmonderzoeken bij DC Klinieken.

Neurologie

Op locatie Lairesse bieden wij een spreekuur neurologie. Dan bespreken wij uw pijnklachten en/of hoofdpijnklachten. Waaronder nekpijn, rugpijn, zenuwpijn, migraine, spanningshoofdpijn en aangezichtspijn. Vervolgens bepaalt de neuroloog welke onderzoeken en behandelingen nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een behandeling met botox, medicatie of ontstekingsremmers. Lees hier meer over neurologie bij DC Klinieken.

Hoofdpijnzorg

DC Klinieken Lairesse is een erkend hoofdpijncentrum. Wij zijn er voor patiënten met ernstige hoofdpijnklachten. Waaronder migraine, spanningshoofdpijn of aangezichtspijn. In ons hoofdpijncentrum op locatie Lairesse denken we écht met u mee. Onze ervaren neurologen, pijnspecialisten en hoofdpijnverpleegkundigen stellen samen met u een behandelplan op. Wij bieden verschillende behandelingen, waaronder botox tegen migraine en preventie- of aanvalsmedicatie. Lees hier meer over onze hoofdpijncentra.

Pijnzorg

Wij bieden specialistische pijnzorg, bijvoorbeeld voor (chronische) pijnklachten als nekpijn, rugpijn of zenuwpijn. Op locatie Lairesse wordt u behandeld door een team van specialisten, dat aandacht heeft voor lichamelijke, psychologische en sociale factoren. We stellen samen een persoonlijk doel en kijken hoe we uw pijn kunnen verlichten. Ook helpen we u op weg voor de toekomst, zodat u weer alles uit het leven kunt halen. Lees hier meer over pijnzorg bij DC Klinieken.

Veelgestelde vragen

 • Wij vragen u naar uw afspraak de volgende documenten mee te nemen: uw geldig identiteitsbewijs, verzekeringspasje, verwijsbrief van uw (huis)arts en een actueel medicatieoverzicht (die kunt u opvragen bij uw apotheek).

  Was het antwoord op de bovenstaande vraag nuttig?
 • U kunt zich bij binnenkomst melden bij onze balie. Op uw afspraakbevestiging kunt u vinden hoelang van te voren u aanwezig moet zijn.

  Was het antwoord op de bovenstaande vraag nuttig?
 • Ja, om een afspraak te maken heeft u een verwijzing nodig van uw (huis)arts.

  Was het antwoord op de bovenstaande vraag nuttig?

Waarderingen van onze patiënten

Bekijk wat patiënten over ons vertellen

9.1 Gemiddelde score 182 Waarderingen
Logo van ZorgKaart Nederland ZorgKaart Nederland waarderingen

Relevante links en documenten

Terug naar boven