Disclaimer

De inhoud met de bijbehorende (technische) functionaliteiten van de website www.dcklinieken.nl is met de grootst mogelijke zorg en aandacht samengesteld. Het opstellen en controles van medisch inhoudelijke teksten worden intern getoetst door medische professionals. Veiligheid, opslag en beheer van de website worden door ISO-gecertificeerde partijen gerealiseerd.

 

De website wordt continu aangepast en geactualiseerd. Toch kan het voorkomen dat bepaalde informatie verouderd cq incompleet is, hyperlinks naar externe bronnen u leiden naar een niet-bestaande of andere pagina dan beschreven in de link of naar een verouderd document.

 

DC Klinieken is niet aansprakelijk voor de opgelopen schade, misinformatie, of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website door welke oorzaak dan ook.

 

Mocht u twijfelen aan de inhoud van de website, neemt u dan contact op met het Service- en Informatiecentrum via 088 0100 900. Onze medewerkers helpen u graag.

 

Komt u inhoudelijke onjuistheden, technische storingen of andere afwijkende zaken tegen op de website, dan kunt de afwijking (met bijbehorende link) melden via marketing@dcklinieken.nl.

Terug naar boven