Wijziging coulancebeleid pijnzorg en neurologie VGZ in 2024

Bent of was u voor pijnzorg of neurologie in behandeling bij DC Klinieken en verzekerd bij (één van de labels van) VGZ? Of bent u in 2024 van plan om bij DC Klinieken in behandeling te gaan? We willen u graag informeren over het volgende. In 2024 is onze coulanceregeling gewijzigd voor pijnzorg en neurologie voor verzekerden bij VGZ én de labels die onder VGZ vallen (Bewuzt, IZZ, UMC, IZA, Univé, United Consumers, Zekur.nl en Zorgzaam). Bent u verzekerd bij VGZ of de labels die onder VGZ vallen? Dan geldt voor u de onderstaande coulanceregeling:

 

Coulanceregeling VGZ en labels die onder VGZ vallen

Ook in 2024 hebben wij voor pijnzorg geen contract met VGZ (en de labels die onder VGZ vallen). Hierdoor zijn wij in 2024 opnieuw genoodzaakt een eigen bijdrage aan u te vragen. Ook voor neurologie hebben wij in 2024 geen contract met VGZ (en de labels die onder VGZ vallen). Waardoor wij ook een eigen bijdrage voor de neurologie vragen.

 

In 2024 brengen wij de volgende eigen bijdragen in rekening:

  • Een eigen bijdrage van € 150,- per pijnbehandeling.
  • Een eenmalige eigen bijdrage van €75,- wanneer u voor een verdenking van een hernia (rug of nek) bij de neuroloog komt.
  • Een eigen bijdrage van € 30,- voor ieder bezoek aan de neuroloog bij hoofdpijn/migraine, carpaaltunnelsyndroom en overige neurologie

 

Heeft u bij VGZ of één van de labels een restitutiepolis of combinatiepolis die aangeeft 100% te vergoeden bij niet gecontracteerde zorgverleners in de MSZ (ziekenhuizen en zelfstandig behandelcentra), dan wordt de factuur wel 100% vergoed en betaalt u geen eigen bijdrage. Voor de beschikbare restitutiepolissen verwijzen wij naar de website van VGZ.

 

Betaling

De kosten van de eigen bijdrage betaalt u direct na uw behandeling in onze kliniek. Bent u verzekerd bij een andere zorgverzekeraar, dan worden uw zorgkosten ook in 2024 gewoon vergoed en vragen wij geen eigen bijdrage.

Bekijk de flyer over het coulancebeleid

Heeft u vragen?

Heeft u vragen, mail dan naar info@dcklinieken.nl met als onderwerp ‘eigen bijdrage VGZ’. Wilt u liever gebeld worden? Noteer in uw e-mail dan het telefoonnummer waarop wij u kunnen bereiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar boven