DC Klinieken staat voor goede zorg, nu. U kunt bij ons snel terecht voor kwalitatief hoogwaardige zorg door ervaren specialisten. Met persoonlijke aandacht voor de patiënt. Om de kwaliteit van onze zorg te waarborgen, is uw mening erg belangrijk voor ons. Met uw hulp, kunnen wij onze zorg steeds verder verbeteren. En onze behandelingen beter afstemmen op uw behoeften.

 

Belangrijk voor uw behandeling

Binnen de pijnzorg maken wij gebruik van zogenaamde PROMs-vragenlijsten. Hierin vragen wij u onder andere naar uw kwaliteit van leven. U vult deze vragenlijsten voor, tijdens en na uw behandeling in. Uw antwoorden geven ons inzicht in de effectiviteit van onze behandelingen en geven ons informatie over hoe het gaat met uw gezondheid. De uitkomsten van de vragenlijsten helpen ons ook de juiste behandeling voor u te kiezen. Of uw antwoorden laten ons zien dat uw behandeling iets bijgesteld moet worden.

 

Vergoede zorg

De resultaten die voortkomen uit de vragenlijsten, zijn ook van groot belang voor de vergoeding van zorg. Zorgverzekeraars vereisen dat de uitkomsten van zorg gemeten worden. Zonder deze uitkomstmetingen kunnen verzekeraars terughoudend zijn bepaalde behandelingen te vergoeden.

 

Hoe werkt het?

U ontvangt een e-mail met daarin een link naar de PROMs-vragenlijst. U vult deze vragenlijst voor, tijdens en na uw behandeling in. U ontvangt daarvoor steeds een nieuwe link. U kunt de vragenlijst ook invullen via ons patiëntenportaal Mijn DC Klinieken. U heeft hiervoor een account nodig. Ga naar mijn.dcklinieken.nl of download onze app via de AppStore of GooglePlayStore.

Lees meer over pijnzorg