Vragenlijst pijnzorg

DC Klinieken staat voor goede zorg, nu. U kunt bij ons snel terecht voor kwalitatief hoogwaardige zorg door ervaren specialisten. Met persoonlijke aandacht voor de patiënt. Om uw behandeling zo goed mogelijk af te stemmen op uw behoeften, maken we binnen pijnzorg gebruik van vragenlijsten (PROMs). Daarin vragen wij u onder andere naar uw algehele gezondheid en uw kwaliteit van leven. 

Lees meer over pijnzorg 

 

Inzicht in uw gezondheid

Wij vragen u de vragenlijst pijnzorg op drie momenten in te vullen, namelijk voor, tijdens en na uw behandeling. Door op drie verschillende momenten te meten, kunnen we goed vergelijken. Uw antwoorden geven ons inzicht in de effectiviteit van onze behandelingen en geven ons informatie over hoe het gaat met uw gezondheid. De uitkomsten helpen ons ook de juiste behandeling voor u te kiezen. Of uw antwoorden laten zien dat we uw behandelplan moeten bijstellen om een beter resultaat te bereiken.  

 

Vergoeding van zorg

Uw medewerking aan onze vragenlijsten is ook van groot belang voor de vergoeding van zorg. Zorgverzekeraars vereisen namelijk dat de uitkomsten van zorg gemeten worden. Zonder deze uitkomstmetingen kunnen verzekeraars terughoudend zijn met de vergoeding van bepaalde behandelingen. Lees hier meer over de vergoeding van zorg.  

 

Hoe werkt het?

U krijgt op drie momenten een e-mail van ons met daarin een link naar de vragenlijst. Via de link komt u in het patiëntenportaal Mijn DC Klinieken terecht. U heeft een account nodig om in te loggen. Een medewerker van ons Service- en Informatiecentrum maakt een account voor u aan. U logt vervolgens in met uw gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord.