Inzicht in uw gezondheid

Wij vragen u de vragenlijst pijnzorg op drie momenten in te vullen, namelijk voor, tijdens en na uw behandeling. Door op drie verschillende momenten te meten, kunnen we goed vergelijken. Uw antwoorden geven ons inzicht in de effectiviteit van onze behandelingen en geven ons informatie over hoe het gaat met uw gezondheid. De uitkomsten helpen ons ook de juiste behandeling voor u te kiezen. Of uw antwoorden laten zien dat we uw behandelplan moeten bijstellen om een beter resultaat te bereiken.

 

Vergoeding van zorg

Uw medewerking aan onze vragenlijsten is ook van groot belang voor de vergoeding van zorg. Zorgverzekeraars vereisen namelijk dat de uitkomsten van zorg gemeten worden. Zonder deze uitkomstmetingen kunnen verzekeraars terughoudend zijn met de vergoeding van bepaalde behandelingen. Lees hier meer over de vergoeding van zorg.

 

Hoe werkt het?

De vragenlijst staat klaar in het patiëntenportaal. Wanneer u een afspraak gepland heeft, stuurt een medewerker van het Service- en Informatiecentrum u een uitnodiging voor het portaal. In deze e-mail staat een link waarmee u uw account kunt activeren. Soms komt het voor dat een medewerker op locatie u toegang geeft tot het portaal.

 

Let op! Heeft u een activatielink gekregen, maar lukt het niet om in te loggen in het portaal? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’ in het inlogscherm.