Mijn DC Klinieken

Als patiënt van DC Klinieken heeft u toegang tot ons patiëntenportaal Mijn DC KliniekenIn het portaal ziet u de uitslag van uw onderzoeken en wanneer uw volgende afspraak is. U kunt er ook vragenlijsten invullen in het kader van uw behandeling. In het portaal staan tevens belangrijke documenten zoals de brief van uw (huis)arts en (een deel van) uw medische gegevens. 

 

 

 

Inloggen Mijn DC Klinieken

Wanneer u uw afspraak online gepland heeft, ontvangt u automatisch een uitnodiging voor het portaal. Wanneer u telefonisch een afspraak gepland heeft, stuurt een medewerker van het Service- en Informatiecentrum u een uitnodiging voor het portaal. In deze e-mail staat een link waarmee u uw account kunt activeren. Soms komt het voor dat een medewerker op locatie u toegang geeft tot het portaal.

 

Let op! Heeft u een activatielink gekregen, maar lukt het niet om in te loggen in het portaal? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’ in het inlogscherm.

 

Inloggen Mijn DC Klinieken

 

DC Thuis

De DC Thuis-app is een thuismonitoringsprogramma waarin u klachten en metingen kunt bijhouden. U krijgt ook advies over leefstijl en medicatiegebruik. Via de app kunt u vragen stellen aan de arts. De app is beschikbaar voor onze patiënten met netelroos (urticaria) en hooikoorts die in behandeling zijn in onze klinieken in Groningen, Rotterdam en Amsterdam (Lairesse).  

 

Ga naar DC Thuis

Heeft u vragen?

 

Heeft u vragen over het patiëntenportaal of lukt het bijvoorbeeld niet om in te loggen? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen hieronder. U kunt ook contact opnemen met ons Service- en Informatiecentrum:

 

088 0100 900

 

Dag Van Tot
Maandag t/m vrijdag 8:00 uur 18:00 uur
Zaterdag 9:00 uur 13:00 uur
Zondag Gesloten Gesloten

Veelgestelde vragen

Account

Algemeen

Terug naar boven