aA
088 0100 900
Pagina voorlezen

Contracten zorgverzekeraars

Contracten zorgverzekeraars

 

DC Klinieken heeft voor 2020 met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten.

 

Hebben wij geen contract met uw zorgverzekeraar? Dan worden de kosten in veel gevallen toch vergoed. Wij werken namelijk met een coulanceregeling. Wat dat betekent? U dient onze factuur in bij uw zorgverzekeraar. Alleen het bedrag dat u vergoed krijgt, betaalt u aan ons.

Zorg binnen de basisverzekering

Zorg die binnen de basisverzekering valt, wordt volledig vergoed. Houd wel rekening met uw eigen risico. Dit is € 385,- in 2020.

 

Zorg binnen de aanvullende verzekering

Behandelingen die buiten de basisverzekering vallen, worden soms vergoed in de aanvullende verzekering. Kijk in uw polis of dit voor u het geval is.

 

Verwijzing van uw (huis)arts

Voor alle behandelingen binnen de basiszorg heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of behandelend arts. Voor niet-verzekerde zorg heeft u geen verwijzing nodig.

 

Meer informatie over uw zorgverzekeraar

Wilt u weten met welke zorgverzekeraars wel of niet vergoeden? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met de zorgadministratie:

 

Zorgkosten en vergoedingen in 2020 bij DC Klinieken

 

Zorgkosten in 2020

DC Klinieken heeft al jaren met alle zorgverzekeraars contracten; ook in 2020 is dat het geval. DC Klinieken groeit voortdurend en dat maakt dat wij met verzekeraars steeds in overleg zijn over onze afspraken.

 

Mocht u op één van verschillende zorgzoekers bij onze naam nog geen informatie vinden of vermeld zien dat wij niet gecontracteerd zijn, is het voor u van belang om te weten dat wij met alle verzekeraars contracten zullen sluiten. Dit betekent dat vrijwel alle behandelingen binnen de basisverzekering 100% vergoed worden. Houd wel rekening met uw eigen risico. Er zijn ook behandelingen die misschien door uw aanvullende verzekering vergoed worden.

 

Aanvullende verzekering

Er zijn ook behandelingen die misschien door uw aanvullende verzekering vergoed worden. Kijk in uw aanvullende polis of dit het geval is.

Terug naar top arrow_upward notifications_none