U hoeft in onze klinieken geen mondneusmasker meer te dragen. Wij vragen u wel uw handen bij binnenkomst te desinfecteren. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie kunt u vinden in onze FAQ.

aA
Pagina voorlezen
Contact & FAQ

Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit omvat binnen DC Klinieken heel veel zaken: van een zorgvuldige hygiëne tot duidelijke informatievoorziening en van vlotte behandeltrajecten tot veilig omgaan met medicijnen. We zorgen dat alle medewerkers van DC Klinieken kunnen werken volgens de vastgestelde wet- en regelgeving en de eisen van onze keurmerken. Als afdeling verzorgen wij ook tevredenheidsenquêtes. Hiermee meten we hoe u het bezoek en de behandeling heeft ervaren en kunnen daarmee de zorg blijven verbeteren.

  Intern

  Achter de schermen van DC Klinieken gebeurt er van alles rondom kwaliteit. We werken aan:

   

  • Patiëntveiligheid
  • Interne audits, zoals op het gebied van medicatie
  • Het meten en verbeteren van onze kwaliteitsresultaten
  • Actueel houden van alle protocollen en werkinstructies voor de medewerkers

  Extern

  Extern verantwoorden we de door ons geleverde kwaliteit in de vorm van:

   

  • Prestatie-indicatoren voor de inspectie Gezondheidszorg en Jeugd
  • Eisen vanuit kwaliteitskeurmerken
  • Meningen en ervaringen van patiënten; deze informatie gebruiken we continu om onze zorg en service optimaal aan te laten sluiten bij hun wensen.

Vragen over het kwaliteitsbeleid van DC Klinieken?

Mocht u na het lezen van ons kwaliteitsbeleid nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Stuur een mail naar de afdeling kwaliteit en veiligheid onder vermelding van “Vraag / opmerking kwaliteitsbeleid” naar kwaliteit@dcklinieken.nl

Terug naar boven arrow_upward
close