DC Klinieken Groningen

Adres & route

Geulstraat 37
9725 CH Groningen

Plan route

Virtuele rondleiding

 

Er wordt gewerkt aan de weg in Groningen. Kijk voor de actuele werkzaamheden op www.groningenbereikbaar.nl

 

Contact

DC Klinieken werkt met een centraal contactcentrum. Met vragen over uw afspraak, medisch dossier of ons zorgaanbod, kunt u contact opnemen met ons Service- en Informatiecentrum. Zij helpen u graag verder. Op onze contactpagina vindt u meer informatie over hoe u ons kunt bereiken. U kunt daar ook de veelgestelde vragen bekijken.

Contact

Openingstijden

 

Dag Van Tot
Maandag 8:00 uur 17:00 uur
Dinsdag 8:00 uur 17:00 uur
Woensdag 8:00 uur 17:00 uur
Donderdag 8:00 uur 17:00 uur
Vrijdag 8:00 uur 17:00 uur
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

 

Spoed buiten kantooruren

Het centrum is buiten kantooruren alleen voor spoedgevallen bereikbaar. Het gaat hierbij alleen om spoedgevallen naar aanleiding van een bezoek aan het centrum. U kunt ons bereiken op 088 0100 998.

Praktische informatie

 

Openbaar vervoer

 • Qbuzz Bus 50 richting Assen Station via Haren (Platform S)
 • Qbuzz Bus 51 richting Onnen via Haren (Platform S)

 

Uitstappen bij halte Vechtstraat. Vanaf hier loopt u in 2 minuten naar DC Klinieken Groningen

 

Parkeergelegenheid

DC Klinieken Groningen heeft een eigen parkeergelegenheid aan de achterzijde van het pand en is zowel voor- als achterom te bereiken. Parkeren is gratis.

 

Toegankelijkheid

 • De vooringang heeft een trap en de entree is voorzien van schuifdeuren
 • De achteringang heeft zowel een trap als een lift en is voor mindervaliden toegankelijk
 • Er zijn aangewezen parkeerplaatsen voor mindervaliden beschikbaar
 • Het centrum heeft over een invalidentoilet

Behandelingen & wachttijden

Maag- en darmonderzoeken

 • De eerste afspraak is een intake. De coloscopie kan op een later moment plaatsvinden. Momenteel is de wachttijd voor het scopie-onderzoek langer dan u van ons gewend bent.

 • DC Klinieken Groningen
  2 dagen
 • De eerste afspraak is een intake. De gastroscopie kan op een later moment plaatsvinden.

 • DC Klinieken Groningen
  2 dagen

Zorgaanbod DC Klinieken Groningen

Allergologie

Bij DC Klinieken Groningen kunt u terecht voor onderzoeken en behandelingen op het gebied van allergologie en kinderallergologie. Ons team van allergologen onderzoekt uw klachten en bekijkt welke allergietest nodig is om te bepalen waar u allergisch voor bent. Denk aan een voedselallergie of hooikoorts. Vervolgens kijken we welke behandeling u kan helpen de allergie de baas te worden. Zo bieden we onder andere immunotherapie. Lees hier meer over allergologie bij DC Klinieken.

 

Dermatologie

U kunt bij ons terecht voor onderzoeken en behandelingen op het gebied van dermatologie. Wij behandelen veelvoorkomende huidproblemen zoals eczeem, acne of overmatig zweten. Ook voor het verwijderen van een moedervlek of met een verdacht plekje op uw huid, kunt u bij ons terecht. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de behandeling van spataderen. Onze specialisten op locatie Groningen stellen een persoonlijk behandelplan voor u op. Lees hier meer over dermatologie bij DC Klinieken.

 

Kindercardiologie

Wij bieden een spreekuur kindercardiologie. Tijdens het spreekuur onderzoekt en behandelt de kindercardioloog hartklachten bij baby’s en kinderen. Het onderzoek bestaat vaak uit een lichamelijk onderzoek en een echo van het hart. Lees hier meer over kindercardiologie bij DC Klinieken.

 

Maag- en darmonderzoeken

Wij zijn gespecialiseerd in maag- en darmonderzoeken zoals gastroscopie of coloscopie. Ook in het kader van het bevolkingsonderzoek darmkanker kunt u bij ons terecht. Een maag- of darmonderzoek is spannend, daarom nemen de medewerkers van DC Klinieken Groningen écht de tijd om alles goed uit te leggen en u gerust te stellen. We bieden korte wachttijden, waardoor u snel duidelijkheid heeft. Lees hier meer over maag- en darmonderzoeken bij DC Klinieken.

 

Hoofdpijnzorg

Onze kliniek in Groningen is een erkend hoofdpijncentrum. Wij zijn er voor patiënten met ernstige hoofdpijnklachten. Waaronder migraine, spanningshoofdpijn of aangezichtspijn. In ons hoofdpijncentrum op locatie Groningen denken we écht met u mee. Onze ervaren neurologen, pijnspecialisten en hoofdpijnverpleegkundigen stellen samen met u een behandelplan op. Wij bieden verschillende behandelingen, waaronder botox tegen migraine en preventie- of aanvalsmedicatie. Lees hier meer over onze hoofdpijncentra.

 

Neurologie

U kunt bij ons terecht voor het spreekuur neurologie. Dan bespreken wij uw pijnklachten en/of hoofdpijnklachten. Waaronder nekpijn, rugpijn, zenuwpijn, migraine, spanningshoofdpijn en aangezichtspijn. Vervolgens bepaalt de neuroloog welke onderzoeken en behandelingen nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een behandeling met botox, medicatie of ontstekingsremmers. Lees hier meer over neurologie bij DC Klinieken.

 

Pijnzorg

Wij bieden specialistische pijnzorg, bijvoorbeeld voor (chronische) pijnklachten als nekpijn, rugpijn of zenuwpijn. Op locatie Groningen wordt u behandeld door een team van specialisten, dat aandacht heeft voor lichamelijke, psychologische en sociale factoren. We stellen samen een persoonlijk doel en kijken hoe we uw pijn kunnen verlichten. Ook helpen we u op weg voor de toekomst, zodat u weer alles uit het leven kunt halen. Lees hier meer over pijnzorg bij DC Klinieken.

Veelgestelde vragen

 • Wij vragen u naar uw afspraak de volgende documenten mee te nemen: uw geldig identiteitsbewijs, verzekeringspasje, verwijsbrief van uw (huis)arts en een actueel medicatieoverzicht (die kunt u opvragen bij uw apotheek).

  Was het antwoord op de bovenstaande vraag nuttig?
 • U kunt zich bij binnenkomst melden bij onze balie. Op uw afspraakbevestiging kunt u vinden hoelang van te voren u aanwezig moet zijn.

  Was het antwoord op de bovenstaande vraag nuttig?
 • Ja, om een afspraak te maken heeft u een verwijzing nodig van uw (huis)arts.

  Was het antwoord op de bovenstaande vraag nuttig?

Waarderingen van onze patienten

Bekijk wat patiënten over ons vertellen

9.3 Gemiddelde score 130 Waarderingen
Logo van ZorgKaart Nederland ZorgKaart Nederland waarderingen

Relevante links en documenten

Terug naar boven