DC Apotheek

De apotheek van DC Klinieken

De apotheek bij DC Klinieken, DC Apotheek Valeriusplein, is sinds 2018 gevestigd in DC Klinieken Lairesse. Wij zijn een openbare apotheek waar iedereen terecht kan en staan voor snelle en klantvriendelijke service.

 

Samen met u zoeken wij altijd naar een oplossing waarmee uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk in uw leven past.

 

Waarom kiezen voor DC Apotheek?

 

Contactgegevens DC Apotheek

De apotheek van DC Klinieken is gevestigd in DC Klinieken Lairesse (Amsterdam).

Adres: Valeriusplein 11, 1075 BG Amsterdam

 

Dag Van Tot
Maandag 8:30 uur 17:00 uur
Dinsdag 8:30 uur 17:00 uur
Woensdag 8:30 uur 17:00 uur
Donderdag 8:30 uur 17:00 uur
Vrijdag 8:30 uur 17:00 uur
Zaterdag gesloten gesloten
Zondag gesloten gesloten

Inschrijven DC apotheek

Wilt u zich inschrijven bij de apotheek van DC Klinieken? Ga dan naar onderstaand formulier.

 

Naar inschrijfformulier 

Inloggen mijn DC Apotheek

De apotheek van DC Klinieken maakt gebruikt van een eigen patiëntenportaal. Hierin kunt u makkelijk recepten aanvragen en uw vraag stellen.

 

Inloggen portaal apotheek

Recept opnieuw aanvragen

Als u al eerder een recept van DC Klinieken heeft gekregen, kunt u via onderstaande link opnieuw een herhaalrecept aanvragen.

 

Formulier recept opnieuw aanvragen

Waarom kiezen voor DC Apotheek?

Naast de intensieve samenwerking met medisch centrum DC Klinieken Lairesse, levert de apotheek ook alle medicatie aan huis. Het is een uniek concept waar onze patiënten geen medicatie hoeven mee te nemen, maar binnen 1 dag hun medicatie ontvangen. Dit wordt met een speciale verzendservice georganiseerd.

 

Daarnaast heeft de apotheek veel kennis op het gebied van hiv-medicatie. Alle patiënten van het hiv-centrum in DC Klinieken Lairesse, krijgen direct hun medicatie mee (of het wordt anoniem verzonden naar het gewenste afleveradres).

 

Gespecialiseerd

De interactiegevoeligheid van hiv-remmers is hoog. Het is daarom van groot belang dat de apotheker begrijpt hoe andere medicijnen (van zware medicatie tot zelfzorgmiddelen) de hiv behandeling kunnen beïnvloeden. Dankzij de goede samenwerking en overleg met de internisten en verpleegkundigen van het Hiv behandelcentrum is de apotheek gespecialiseerd in hiv. Persoonlijk contact met de patiënten voor directe feedback op het gebruik van de medicatie in de praktijk. Continue nascholing over de laatste ontwikkelingen op HIV gebied.

Geoptimaliseerd

Vanwege onze specialisatie op hiv gebied kan de apotheek haar diensten toespitsen op de doelgroep. Dat betekent een betere en makkelijkere service voor het bestellen, afhalen en bezorgen van medicatie. Onze diensten zijn geoptimaliseerd voor hiv zoals:

 

  • Het meekrijgen van medicijnen voor een half jaar;
  • Altijd alles op voorraad; neem nieuwe medicatie direct mee naar huis. (Dit geldt ook voor medicijnen voor soa’s.);
  • Herinner- en thuisbezorgservice; je wordt gebeld als het tijd is voor een nieuwe bestelling en deze kunnen, indien gewenst, gratis aan huis worden bezorgd.

 

Ook heeft onze apotheek een samenwerking met PrEPNU, om blootstelling aan hiv te reduceren. Voor meer informatie, kijk op prepnu.nl.

Inschrijfformulier apotheek

Wilt u zich inschrijven bij de apotheek van DC Klinieken? Vul dan svp dit formulier in.

  • Persoonlijke gegevens

  • Medische gegevens

  • Toestemming en ondertekening

Terug naar boven