Lichttherapie en lasertherapie

Wat houdt de behandeling licht-en lasertherapie in?

Zowel lichtflits- als laserapparatuur maakt gebruik van specifiek licht. Dit licht dringt door de huid heen en wordt opgenomen in specifieke huidstructuren zoals; haemoglobine in bloed, bruin pigment in huid of haar of water, wat in alle huidcellen voorkomt. De huidstructuur kan het licht na opname omzetten in warmte. Hierdoor vindt selectieve verhitting en vernietiging van de afwijkende huidstructuur plaats. Door de selectieve vernietiging van de huidstructuur wordt de omliggende huid niet verwarmd en daardoor niet beschadigd.

Bij DC Klinieken kunnen diverse aandoeningen met lichttherapie en/of lasertherapie worden behandeld. Het professionele team met jarenlange en brede expertise biedt u de best mogelijke zorg.

De specialisten

Bij DC Klinieken wordt lichttherapie en lasertherapie uitgevoerd door de laserspecialist. Deze is opgeleid om vele diverse huidaandoeningen op cosmetisch en paramedisch gebied te behandelen met, onder andere, licht- en lasertherapie en heeft aanvullende scholing gehad om licht- en lasertherapie toe te kunnen passen in de verlengde arm van de dermatoloog.

Bij DC Klinieken werkt de laserspecialist nauw samen met huisartsen, dermatologen en andere medisch specialisten om goede kwaliteit van zorg te bieden.

Lichttherapie en lasertherapie bij DC Klinieken

DC Klinieken is gespecialiseerd in het uitvoeren van geavanceerde licht- en laserbehandelingen waardoor diverse aandoeningen aan huid, haren en nagels effectief en veilig worden behandeld.

Bij DC Klinieken kunt u terecht voor uiteenlopende behandelingen, zoals:

Klik hier voor de prijslijst.

De specialisten maken in overleg met u een behandelplan waarbij rekening wordt gehouden met uw vragen, wensen en behoeften. Na het vaststellen van het behandelplan volgt de proefbehandeling en het behandeltraject. Onze behandelingen worden volgens de nieuwste inzichten, protocollen en richtlijnen toegepast. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse geavanceerde apparaten om u een veilige en effectieve behandeling te bieden.