Sionsberg & Toekomst – kijkdag Sionsberg 30 juni 2018

Publicatiedatum:

Op zaterdag 30 juni organiseert Sionsberg (in samenwerking met Stichting Vastgoed DC Dokkum) een kijkdag voor omwonenden en geïnteresseerden om zich te laten informeren over de laatste stand van zaken rondom de zorg en vastgoed.

Sinds de “herstart” in 2015, is er veel gebeurd met het voormalige ziekenhuis Sionsberg. Naast een bestuurlijke verandering is er door de huidige partners, DC Klinieken en Cardiologie Centra Nederland, hard gewerkt aan een laagdrempelig en toekomstgericht zorgaanbod voor de regio. Dit zorgaanbod wordt gecomplementeerd door een toenemend aantal zorgaanbieders die in het gebouw zijn gevestigd. Vanuit deze visie wordt tevens het gebouw van Sionsberg aangepast; de buitenkant van het gebouw krijgt een make-over, oude afdelingen worden afgestoten (zoals het OK-complex) en bestaande afdelingen worden verder gemoderniseerd. Kortom, Sionsberg is klaar voor de zorg van morgen.

Daarnaast kunnen geïnteresseerden zich laten informeren over het zorgaanbod bij Sionsberg; hoe gaat het met Sionsberg en voor welke zorg kan ik terecht? Tijdens deze kijkdag kunt u een kijkje nemen op de verschillende afdelingen; er zijn verschillende demonstraties en er zullen diverse specialisten een presentatie houden over de zorg die zij aanbieden. U heeft tijdens deze presentaties uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen en u te laten informeren over de mogelijkheden van deze zorginstelling.

Sionsberg is trots op de behaalde resultaten en wil dit graag met de gemeenschap delen. Wij hopen dan ook van harte u te mogen verwelkomen op zaterdag 30 juni. U bent welkom van 9:30 tot 13:00 uur.