aA
088 0100 900
Pagina voorlezen

DC Klinieken in cijfers

DC Klinieken is al meer dan 25 jaar een betrouwbare ketenpartner in de zorg. Onze 600 zorgprofessionals zien jaarlijks meer dan 80.00 unieke patiënten. Wij werken samen met regionale ziekenhuizen en andere zorginstellingen om de beste zorg binnen de regio aan te bieden.

DC Klinieken in het kort

DC Klinieken is een keten van zelfstandige behandelcentra (ZBC), verspreid over heel Nederland. Bij DC Klinieken zetten we de mens maximaal centraal. Mensgerichte zorg betekent voor ons dat elk individu geen nummer heeft maar een naam.

 

Dit doen we met toegewijde medewerkers, betrokken doorverwijzers en vertrouwde samenwerkingspartners.

13 Vestigingen
Vestigingen
600 Zorgprofessionals
Specialisten

Onze kernwaarden

Aandacht: DC Klinieken heeft een hoge patientwaardering. Met een gemiddelde score van een 9,0 geven duizenden patienten aan de zorg van DC Klinieken te waarderen. Onze benadering van zorg is gastvrij en persoonlijk.

 

Snelheid: De gemiddelde wachttijden bij DC Klinieken zijn lager dan overige zorginstellingen in de regio. Door een efficiente aanpak van onze zorg, zijn wij in staat om onze patienten sneller te zien, met een gastvrije benadering!

 

Daadkracht: Groot in omvang, maar klein in benadering. Met gemotiveerde medewerkers en een platte organisatie, zijn wij in staat om snel nieuwe initiatieven uit te rollen en zorg aan te bieden waar dat op korte termijn nodig is.

 

Eenvoud: Zorg is complex. Door onze processen en communicatie zo goed mogelijk op de patient en verwijzer af te stemmen, is het zorgproces relatief eenvoudig ingericht. Zo zijn patient en verwijzer op de juiste wijze ingelicht.

Van een lokaal diagnostisch centrum tot landelijke zorginstelling

DC Klinieken is al meer dan 25 jaar een betrouwbare ketenpartner in de zorg. Onze 600 zorgprofessionals zien jaarlijks meer dan 80.000 unieke patiënten. Wij werken samen met regionale ziekenhuizen en andere zorginstellingen om de beste zorg binnen de regio aan te bieden.

Ruim 600 zorgprofessionals

Patiënten hebben de uitslagen binnen 24 uur

Al ruim 25 jaar betrouwbare partner in de zorg

ruim 80000 unieke patiënten per jaar

13 vestigingen door heel Nederland

Wij investeren ruim 8 % van onze omzet in innovatie

met een 9,0 beoordeeld door onze patiënten

Wij scoren een 9 als werkgever

Zorgverzekeraars DC Klinieken

DC Klinieken wordt jaarlijks door zo’n 80.000 unieke patiënten bezocht. De verzekerde zorg is verdeelt over een aantal zorgverzekeraars. Hoe die verdeling precies is kunt u terugzien in de afbeelding. DC Klinieken werkt samen met alle grote zorgverzekeraars in Nederland.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Naast het beperken van onze ecologische voetafdruk, zijn wij als zorginstelling steeds op zoek naar onze maatschappelijke bijdrage. In de afgelopen jaren zijn wij actief op het gebied van Bevolkingsonderzoek Darmkanker. Jaarlijks zien wij duizenden patienten die meewerken aan dit Bevolkingsonderzoek. Door deze vroegtijdige screening is verder leed bij vele patiënten bespaard gebleven.

Wachttijden

Bij DC Klinieken streven we naar zo kort mogelijke wachttijden.

 

Terug naar top arrow_upward
close