aA
Pagina voorlezen

“De pollen de baas”: gratis webinar voor hooikoortspatiënten

De tijd van niezen, snotteren en tranende ogen is weer aangebroken: het hooikoortsseizoen is in volle gang! Heb jij al jaren last van hooikoorts en krijg je de klachten niet onder controle? Wil je weten hoe hooikoorts ontstaat en vooral wat je eraan kunt doen?

Op woensdag 29 mei ’24 organiseren we een webinar over hooikoorts. Onze internist-allergoloog dr. Jorn Heeringa vertelt je alles over wat hooikoorts is, wat je er zelf tegen kunt doen en welke behandelmethoden wel en niet effectief zijn. Aan het eind van de webinar is er tijd voor een live Q&A.

 

Deelname is gratis.

 

Datum:
Woensdag 29 mei

Tijd:

19:30 – 20:30 uur

Locatie:
Online, je ontvangt een deelnamelink een week voor de webinar.

Schrijf je in

Spreker Jorn Heeringa

Drs. Jorn Heeringa is sinds ruim een jaar werkzaam als internist-allergoloog bij DC Klinieken Lairesse in Amsterdam. Zijn studie geneeskunde, promotieonderzoek en opleiding tot internist-allergoloog/immunoloog heeft hij in Rotterdam gedaan, sinds drie jaar woont hij met veel plezier in Amsterdam.

 

Jorn vertelt: “De werking van het immuunsysteem vind ik waanzinnig interessant en dat heeft mij er toe gebracht om voor dit specialisme te kiezen. Vooral omdat het bij zoveel verschillende processen betrokken is, zoals bij een allergie, maar ook bij auto-immuunziekten, kanker, wondgenezing of infecties zoals het coronavirus. Dat maakt het heel veelzijdig.

 

Waarom de één wel gevoelig is om iets dergelijks te ontwikkelen en de ander niet, blijf ik fascinerend vinden. Daarbij hoop ik dat we ook steeds meer kunnen begrijpen welke individuele factoren zoals leefstijl, voeding, stress of andere omgevingsfactoren een rol hierin spelen. Op die manier zijn we beter in staat om de oorzaak aan te pakken in plaats van alleen het gevolg te bestrijden.

Aanmelden webinar hooikoorts

Terug naar boven