Gratis inloopspreekuur over chronische pijn van stichting pijn-hoop bij DC Klinieken Rotterdam

Publicatiedatum:

Vanaf 5 november organiseer het pijncentrum van DC Klinieken Rotterdam in samenwerking met de stichting pijn – hoop een gratis inloopspreekuur. Elke eerste woensdag van de maand van 10.15 tot 12.00 uur beantwoorden ervaringsdeskundigen uw vragen over chronische pijn of staan open voor een informatief gesprek over chronische pijn.

Meer informatie over deze stichting vindt u op de website: www.pijn-hoop.nl of u kunt rechtstreeks contact opnemen met André Bandell op tel. (06) 504 964 98. Wilt u meer informatie over het inloopspreekuur van de stichting Pijn-Hoop of overige behandelmogelijkheden binnen het centrum? Bel (010) 217 6900 of mail naar rotterdam@dcklinieken.nl.

Het pijncentrum van Rotterdam biedt sinds 2008 pijnbestrijding aan voor chronische pijnpatiënten. Patiënten worden meestal binnen een week gezien door de specialist. De maatschappelijke meerwaarde voor de omgeving probeert DC Klinieken Rotterdam met verschillende initiatieven in te vullen, zoals een inloopspreekuur in samenwerking met de stichting Pijn-Hoop. Door een dergelijk inloopspreekuur te organiseren, verlagen wij de drempel voor mensen met chronische pijn om tot een oplossing te komen.

De stichting Pijn-Hoop bestaat 25 jaar en is een stichting over chronische pijn voor pijnpatiënten, zorginstellingen, medewerkers in de zorg en overige geïnteresseerden in het onderwerp pijn.