“De verwijzing naar dr. Vranken was de beste beslissing ever”

Na een ongelukje tijdens het sporten had Robbert Thieme vervelende pijnklachten in zijn rug. Twee cortisoneninjecties van dr. Vranken bij DC Klinieken Lairesse boden uiteindelijk uitkomst. “Ik ervaar in het dagelijks leven geen hinder meer.”

Het was tijdens een gezellig partijtje knotsballen dat hij door een tegenstander flink in zijn rug werd geraakt. Robbert Thieme is vervolgens een halfjaar lang de medische molen in gegaan, maar helaas zonder resultaat. Dat er iets met zijn SI-gewricht was, was wel duidelijk, maar een afdoende behandeling kon geen enkele specialist bieden. Totdat zijn huisarts (van huisartsenpraktijk Reguliersgracht) een kordate beslissing nam en Thieme doorverwees naar DC Klinieken Lairesse, naar dr. Vranken. “Dat was de beste beslissing ever,” zo vindt Thieme zelf. “Niet alleen omdat ik op hele korte termijn bij deze pijnarts terecht kon, maar zeker ook omdat hij me snel en doelgericht kon behandelen.”

Pijn is verminderd
Die behandeling bestond uit het geven van in totaal twee cortisoneninjecties. Thieme: “Waarschijnlijk heeft er al die tijd een ontsteking gezeten rond het gewricht. Dankzij de prikken die ik heb gekregen, is de pijn flink verminderd.” Het voelt af en toe nog wat stijf in zijn rug, maar Thieme is erg blij met hoe het gaat. “Ik had veel pijn, maar ik ervaar nu in het dagelijks leven geen hinder meer. Ik kan gelukkig weer volop squashen en snowboarden.”

Bent u ook tevreden over uw onderzoek/behandeling bij DC Klinieken? Laat dan een review achter op ZorgkaartNederland.
Wilt u meer informatie over wat DC Klinieken voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.