Huisartsbeurs 2018

Op zaterdag 7 april 2018 opent de Jaarbeurs in Utrecht haar deuren voor de 11e editie van de LHV Huisartsbeurs.

DC Klinieken staat deze dag ook op de huisartsbeurs, om huisartsen te informeren en/of kennis te laten maken met ons en onze specialisten. We bemannen de stand deze dag met Luc Jansen (manager zorgcontractering), Niels Zonneveld (manager pijnzorg), Teun Kessels (locatiemanager DC Klinieken Maastricht) en twee medewerkers van de afdeling marketing & communicatie.

Daarnaast geeft één van onze specialisten, anesthesioloog-pijnspecialist dr. A. Hartog, deze dag de workshop ‘Integrale pijnbehandeling’. Deze workshop vindt plaats van 11.30 tot 12.30 uur in de zaal Juliana 4.

Huisartsbeurs 2018 – Gezonde ambitie

“Het centrale thema is ambitie: Als huisarts maakt u keuzes. U hebt ambities en de energie om uw patiënten te helpen. U doet waar u goed in bent. U legt de focus op uw sterke kanten als mens en als arts. Daar steekt u graag uw tijd in. En zo richt u graag uw praktijk in. U en uw medewerkers oefenen het vak met overgave en plezier uit.
Werken in de huisartsenzorg is een mooi beroep waar veel mensen voldoening uithalen en trots op zijn. Dat goede gevoel willen we graag versterken. De Huisartsbeurs 2018 zal op een positieve en energieke manier invulling geven aan de pijlers informatie, inspiratie en educatie.”

Deelname is gratis voor huisartsen en praktijkmedewerkers. Inschrijving vooraf is wel verplicht.

www.huisartsbeurs.nl