Voorlichtingsavond pijncentrum DC Klinieken Roermond – wat is een pijncentrum?

Altijd al willen weten wat er precies gebeurt in een pijncentrum? Op maandag 26 september tussen 17:00 en 19:00 uur opent DC Klinieken Roermond zijn deuren en kunt u zelf kijken wat een pijncentrum voor u kan betekenen.

Anesthesioloog-pijnspecialist drs. Peter de Jong zal uitleg geven over chronische pijn (wat is dat nou eigenlijk?). Daarnaast heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen aan zowel de specialist als pijnconsulenten. Deze pijnconsulenten hebben een speciale rol binnen het pijncentrum en er zal dan ook worden uitgelegd wat hun rol is binnen het centrum. Naast de uitleg en vragenronde over het pijncentrum mag u uiteraard ook een kijkje komen nemen in het pijncentrum zelf! U kunt zelf zien hoe een behandelkamer eruit ziet en wat men allemaal voor apparatuur gebruikt in een pijncentrum. Daarnaast zullen er diverse demonstraties plaatsvinden.

DC Klinieken Roermond is een pijncentrum voor patiënten met chronische pijn. Het centrum biedt een breed aanbod van pijnbehandelingen in een moderne en patiëntvriendelijke omgeving. In het centrum worden onze patiënten behandeld door medisch specialisten met jarenlange ervaring in het behandelen van acute en chronische pijn.

Heeft u interesse? Dan zien wij u graag op maandag 26 september om 17:00 uur! Wilt u zich opgeven, dan kunt u zich opgeven via roermond@dcklinieken.nl of 088 – 0100 910.

DC Klinieken Roermond is gevestigd aan de Zwartbroekpoort 3.