aA
Pagina voorlezen
Contact & FAQ

Wat heb ik nodig om Mijn DC Klinieken te gebruiken?

U kunt worden aangemeld voor het patiëntenportaal als u een e-mailadres en een 06-nummer heeft. U kunt inloggen op een mobiele telefoon, laptop, computer of tablet met internetverbinding. Om uw gegevens in te zien via een mobiele telefoon of tablet, adviseren wij u gebruik te maken van de Mijn DC Klinieken-app. Voor het invullen van vragenlijsten werkt de versie op de computer het beste.

Het patiëntenportaal Mijn DC Klinieken is een beveiligde digitale omgeving. U kunt er informatie vinden over uw zorg bij DC Klinieken, zoals: uitslagen van onderzoeken, uw medicatieoverzicht, uw afspraken, vragenlijsten, uw allergieën, uw actuele gezondheidsproblemen, uw medische voorgeschiedenis en brieven van uw (huis)arts.

Meer informatie over Mijn DC Klinieken kunt u hier lezen.

Uw gegevens in Mijn DC Klinieken komen uit uw medisch dossier. Voor uw gegevens in Mijn DC Klinieken gelden dezelfde regels als voor uw digitale dossier dat we bij DC Klinieken gebruiken. U leest hier meer over het privacybeleid

Wij gaan op een veilige manier om met uw gegevens. We voldoen aan de normen voor het uitwisselen van medische gegevens op internet. Uw patiëntenportaal bevat gevoelige informatie, log daarom uit als u klaar bent met het gebruik van het portaal. Bij gebruik van de appversie wordt u automatisch uitgelogd wanneer u de app sluit. Bij de computerversie wordt u automatisch uitgelogd wanneer u de browser of het tabblad waarin Mijn DC Klinieken is geopend sluit.

Uw persoonlijke gegevens kunt u zelf aanpassen in Mijn DC Klinieken. Kloppen uw medische gegevens niet? Geef dat dan aan tijdens uw volgende afspraak bij DC Klinieken, wij passen de gegevens dan voor u aan. De informatie in Mijn DC Klinieken komt direct uit uw medisch dossier. Als u geen volgende afspraak heeft staan, kunt u telefonisch contact opnemen met ons Service- en informatiecentrum via telefoonnummer 088 0100 900.

We raden u aan een van de volgende internetbrowsers te gebruiken voor het patiëntenportaal van DC Klinieken: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari of Microsoft Edge. De browser Internet Explorer ondersteund het patiëntenportaal helaas niet.

Nee, u hoeft niet te betalen om Mijn DC Klinieken te gebruiken, het is een gratis service voor onze patiënten.

Terug naar boven