aA
088 0100 900
Pagina voorlezen

Wat heb ik nodig om Mijn DC Klinieken te gebruiken?

U kunt worden aangemeld voor het patiëntenportaal als u een e-mailadres en een 06-nummer heeft. U kunt inloggen op een mobiele telefoon, laptop, computer of tablet met internetverbinding. Om uw gegevens in te zien via een mobiele telefoon of tablet, adviseren wij u gebruik te maken van de Mijn DC Klinieken-app. Voor het invullen van vragenlijsten werkt de versie op de computer het beste.

Het patiëntenportaal Mijn DC Klinieken is een beveiligde digitale omgeving. U kunt er informatie vinden over uw zorg bij DC Klinieken, zoals: uitslagen van onderzoeken, uw medicatieoverzicht, uw afspraken, vragenlijsten, uw allergieën, uw actuele gezondheidsproblemen, uw medische voorgeschiedenis en brieven van uw (huis)arts.

Meer informatie over Mijn DC Klinieken kunt u hier lezen.

Uw gegevens in Mijn DC Klinieken komen uit uw medisch dossier. Voor uw gegevens in Mijn DC Klinieken gelden dezelfde regels als voor uw digitale dossier dat we bij DC Klinieken gebruiken. U leest hier meer over het privacybeleid

Wij gaan op een veilige manier om met uw gegevens. We voldoen aan de normen voor het uitwisselen van medische gegevens op internet. Uw patiëntenportaal bevat gevoelige informatie, log daarom uit als u klaar bent met het gebruik van het portaal. Bij gebruik van de appversie wordt u automatisch uitgelogd wanneer u de app sluit. Bij de computerversie wordt u automatisch uitgelogd wanneer u de browser of het tabblad waarin Mijn DC Klinieken is geopend sluit.

Vraag tijdens uw volgende afspraak aan uw zorgverlener om de gegevens aan te passen. De informatie in Mijn DC Klinieken komt namelijk direct uit uw medisch dossier. Als u geen volgende poli-afspraak heeft, kunt u telefonisch contact opnemen met de betrokken behandelaar via het Service- en informatiecentrum, dit kan:

maandag t/m donderdag tussen 08.00 en 20.00 uur;

vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur;

zaterdag tussen 9.00 en 13.00 uur;

via telefoonnummer 088 0100 991

Wanneer u informatie in Mijn DC Klinieken niet begrijpt, stel deze vraag dan tijdens uw volgende afspraak. Als u geen volgende afspraak heeft, kunt u telefonisch contact opnemen met de betrokken behandelaar via het Service- en informatiecentrum, dit kan:

maandag t/m donderdag tussen 08.00 en 20.00 uur;

vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur;

zaterdag tussen 9.00 en 13.00 uur;

via telefoonnummer 088 0100 991

We raden u aan om een moderne internetbrowser te gebruiken. Voorbeelden daarvan zijn Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari of Microsoft Edge. (De verouderde browser Internet Explorer ondersteunt de portal niet.)

Voor alle patiënten van DC Klinieken is Mijn DC Klinieken toegankelijk.

Nee, u hoeft niet te betalen om Mijn DC Klinieken te gebruiken, het is een gratis service voor onze patiënten.

Terug naar boven arrow_upward
close