aA
Pagina voorlezen
Contact & FAQ

Wanneer vul ik een PROMs-vragenlijst in?

U vult de PROMs-vragenlijst in voor, tijdens en na uw pijnbehandeling bij DC Klinieken. Met uw antwoorden krijgen wij inzicht in uw gezondheid en kwaliteit van leven, op drie belangrijke momenten. U krijgt hiervoor drie keer een e-mail met daarin het verzoek de vragenlijst in te vullen.

De PROMs-vragenlijsten zijn een belangrijk onderdeel van uw pijnbehandeling. U vult de vragenlijst op meerdere momenten in: voor, tijdens en na uw behandeling bij DC Klinieken. Op deze manier kunnen wij meten of de behandeling die u ontvangt, een positieve invloed heeft op uw gezondheid en kwaliteit van leven. We vergelijken namelijk uw antwoorden en zien zo hoe uw gezondheid was voor, tijdens en na de behandeling. De uitkomsten helpen ons ook de juiste behandeling voor u te kiezen of deze aan te passen indien nodig.

Binnen de pijnzorg maken we gebruik van zogenaamde PROMs-vragenlijsten. PROMs staat voor Patient Reported Outcome Measures. Dus patiënt gerapporteerde uitkomst metingen. In deze vragenlijst vragen wij u onder andere naar uw kwaliteit van leven. U vult deze vragenlijsten voor, tijdens en na uw behandeling in. Uw antwoorden geven ons inzicht in de effectiviteit van onze behandelingen en geven ons informatie over hoe het gaat met uw gezondheid. De uitkomsten van de vragenlijsten helpen ons ook de juiste behandeling voor u te kiezen. Of uw antwoorden laten ons zien dat uw behandeling iets bijgesteld moet worden.

Het kan zijn dat u een verplichte vraag nog niet heeft beantwoord. Druk rechtsboven op de knop ‘versturen’. Dan komt u op de pagina uit met de verplichte vraag, deze is dan rood gemarkeerd. Als u deze invult, kunt u de vragenlijst wel versturen.

U kunt eerst proberen de internetbrowser of de app af te sluiten. Vervolgens kunt u de vragenlijst opnieuw openen. Als dit niet werkt, neem dan contact op met ons Service- en Informatiecentrum via 088 0100 900 of vul dit formulier in op onze website. Wij nemen dan op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Soms komt onze e-mail met daarin een link naar de vragenlijst, per ongeluk in uw spam terecht. Controleer daarom alle mappen in uw mailbox. Mocht u de e-mail echt niet meer kunnen terugvinden, neem dan contact op met ons Service- en Informatiecentrum via 088 0100 900 of vul dit formulier in op onze website. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Controleer altijd eerst of u de laatste versie van uw internetbrowser heeft geïnstalleerd. Ons advies is Google Chrome te gebruiken. Het kan ook helpen cookies te verwijderen in uw browserinstellingen. Heeft u meerdere uitnodigingen ontvangen voor het invullen van een vragenlijst, gebruik dan altijd de laatst ontvangen e-mail. Daarin staat de juiste link naar de vragenlijst.

U kunt een of meerdere vragenlijsten van ons ontvangen. Dit is afhankelijk van het onderzoek of de behandeling waarvoor u onze kliniek bezoekt of heeft bezocht. Welke vragenlijst u ontvangt en hoe vaak, verschilt per specialisme. Bent u bijvoorbeeld patiënt op de afdeling pijnzorg, dan ontvangt u vóór, tijdens en na uw bezoek een vragenlijst. Zo kunnen wij meten of de behandeling een positief effect heeft gehad. Daarnaast vragen wij onze patiënten ook een enquête in te vullen over patiënttevredenheid. Dit is niet verplicht, maar uw ervaringen in onze kliniek helpen ons onze zorg en dienstverlening te verbeteren.

Neem contact op met ons Service- en Informatiecentrum via telefoonnummer 088 0100 900. Wij helpen u dan verder.

U kunt worden aangemeld voor het patiëntenportaal als u een e-mailadres en een 06-nummer heeft. U kunt inloggen op een mobiele telefoon, laptop, computer of tablet met internetverbinding. Om uw gegevens in te zien via een mobiele telefoon of tablet, adviseren wij u gebruik te maken van de Mijn DC Klinieken-app. Voor het invullen van vragenlijsten werkt de versie op de computer het beste.

Terug naar boven