Nascholing voor huisartsen: ‘Het perfecte plaatje’

Eczeem of psoriasis?
Betere diagnostiek op basis van ‘Het perfecte plaatje’!

Leer betere huidfoto’s maken met uw smartphone zodat uw regionale dermatoloog sneller de juiste diagnose kan stellen. Onscherpe foto’s, slechte belichting of niet vanuit de juiste hoek genomen. Herkent u dat? Zijn uw foto’s van huidaandoeningen wel van voldoende kwaliteit om goed beoordeeld te kunnen worden door uw regionale dermatoloog? Teledermatologie wordt steeds vaker ingezet om de patiënt sneller te voorzien van een juiste diagnose en behandeling. Maar waar moeten ingestuurde huidfoto’s en de daaraan gekoppelde beschrijving eigenlijk aan voldoen? En hoe maak je met een smartphone kwalitatief goede huidfoto’s?

 

Op woensdag 24 november organiseert DC Klinieken Voorschoten een nascholing voor huisartsen. Deze scholing is geaccrediteerd voor 2 punten door het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1). Aan de scholing zijn geen kosten verbonden.

 

U bent van harte uitgenodigd!

Datum: 24-11-2021

Tijd: 17:30 tot 20:15 uur

 

Locatie:
DC Klinieken Voorschoten
Krimkade 20
2251 KA Voorschoten

 

Aanmelden?
Wilt u zich aanmelden voor deze nascholing? Stuur een e-mail naar info.nl@almirall.com onder vermelding van uw BIG‑nummer, e‑mailadres en datum en locatie van de nascholing.

Differentiaal diagnostiek: eczeem of psoriasis?

 

Deze regionale, geaccrediteerde nascholing op het gebied van differentiaal diagnostiek eczeem en psoriasis, wordt gegeven aan de hand van de NHG-standaarden.

 

De nascholing wordt georganiseerd in samenwerking met de dermatologen uit DC Klinieken Voorschoten/Alrijne ziekenhuis én docente medische fotografie Chantal Rison, met als doel het verbeteren van de juiste diagnose van eczeem of psoriasis. Chantal Rison zal de deelnemers de technische vaardigheden onderwijzen die nodig zijn voor het fotograferen van huidaandoeningen met je smartphone.

Terug naar boven