aA
088 0100 900
Pagina voorlezen

Praktische informatie voor verwijzers

Uiteraard volgen wij als zorgaanbieder de ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) op de voet. Wij volgen het beleid van het RIVM en daarnaast hebben we vaak contact met onze brancheorganisatie ZKN. Wat betekent dit alles voor onze zorg? Dat wij inmiddels weer de patiëntenzorg verlenen die u als huisarts of specialist van ons gewend was. Zoals altijd staat daarbij de veiligheid en gezondheid van patiënten en onze eigen medewerkers centraal. Vanwege het coronavirus gelden enkele aanvullende maatregelen voor uw patiënten. Deze leest u hier.

Praktische informatie verwijzers

 

Deze pagina geeft een overzicht met de belangrijkste informatie voor u als verwijzer.

Afspraak maken voor uw patiënt

Wilt u liever zelf een afspraak maken voor uw patiënt? Dat is geen enkel probleem. Neem contact op met ons service- en informatiecentrum via:

 

 

Telefonische bereikbaarheid

Dag Van Tot
Maandag 8:00 uur 20:00 uur
Dinsdag 8:00 uur 20:00 uur
Woensdag 8:00 uur 20:00 uur
Donderdag 8:00 uur 20:00 uur
Vrijdag 8:00 uur 18:00 uur
Zaterdag 9:00 uur 13:00 uur
Zondag Gesloten Gesloten

 

Voor verwijzers heeft elk centrum een eigen telefoonnummer voor intercollegiaal overleg. Deze nummers zijn voor collegiaal overleg en het opvragen van documentatie bezoek van uw patiënt (bv. uitslagen en andere patiënt-gerelateerde informatie).

Let op! Uw patiënt dient bij het bezoek aan het centrum een geldig identiteitsdocument en verzekeringspasje te kunnen overhandigen.

Zorgdomein

 

DC Klinieken werkt met de verwijsapplicatie Zorgdomein. Hiermee kunt u patiënten online aanmelden en verwijzen. Zorgdomein werkt met alle Huisarts Informatie SystemenU kunt voor zorg van DC Klinieken via ZorgDomein verwijzen.

 

Wil u meer weten over ZorgDomein? Kijk voor meer informatie op www.zorgdomein.nl.

 

Ziet u afwijkingen in ons zorgaanbod en het aanbod op ZorgDomein? Neem svp contact met ons op via 088 0100 962.

Adreswijziging doorgeven

Het kan voorkomen dat uw praktijk verhuist of dat uw gegevens foutief in ons systeem staan. Als dit het geval is, wilt u het juiste adres mailen naar: info@dcklinieken.nl

 

Documentatie bestellen

 

Wilt u aanvraagformulieren, patientfolders of andere medische documentatie van ons bestellen? Dat is geen enkel probleem. Dit kunt u gratis opvragen via het mailadres:

 

 

Vermeld svp bij uw bestelling welke documentatie u wens te ontvangen met gewenste bestelhoeveelheid.

Klacht indienen

 

Onze medewerkers leveren elke dag topprestaties in de zorg om uw patient zo snel en goed mogelijk te kunnen helpen. Toch kan het voorkomen dat u als verwijzer een klacht heeft over onze dienstverlening. Wij zouden het op prijs stellen als u uw klacht of suggestie tot verbetering met ons deelt.

 

U kunt uw ongenoegen met ons delen via:

 

Let op! De klachtenfunctionaris is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 13:00 uur.

Terug naar top arrow_upward