Informatie over uw afspraak icm situatie coronavirus

Publicatiedatum:

Het zorgaanbod met bijbehorende zorgprogramma’s kent een aantal aanpassingen en er zijn een aantal preventieve maatregelen genomen om een gezonde omgeving voor zowel u als onze medewerkers te garanderen. Wij verlenen alleen zorg aan patiënten die worden doorverwezen door de huisarts of andere zorgspecialisten.

Vanaf de uitbraak van het coronavirus in Nederland volgen wij het beleid van het RIVM en voeren wij een verscherpt beleid omtrent (hand)hygiëne.

 

Het aangepaste beleid kan de volgende gevolgen voor u hebben:

Hebt u een afspraak en verkoudheidsverschijnselen?

Dan mag u niet naar het centrum komen. Neem in dat geval contact op met het Service- en Informatiecentrum om te bekijken wat mogelijk is.

U belt voor een eerste afspraak bij DC Klinieken, maar wilt niet langskomen.

In dat geval plannen wij een telefonisch consult voor u in. Na deze afspraak wordt er met u besproken wat nodig is.

U zegt uw afspraak af.

In dat geval zullen wij, indien mogelijk, de behandelende specialist/medewerker op het tijdstip van de afspraak u laten benaderen voor een telefonisch consult.

Alle inloopspreekuren- en onderzoeken verlopen vanaf heden met een afspraak via het Service- en Informatiecentrum. Patiënten zonder verwijzing kunnen niet terecht.

Wij begrijpen dat deze situatie veel vragen met zich meebrengt. Hebt u een afspraak en wilt u deze verplaatsen of wilt u meer informatie over deze situatie en uw afspraak? Neem dan contact op met ons Service- en Informatiecentrum. Zij helpen u graag met uw vragen en bekijken samen met u naar de beste oplossing.

Neem contact op met het Service- en Informatiecentrum via 088 0100 900.