Nieuw: Multidisciplinair Pijnteam DC Klinieken Lairesse

Publicatiedatum:

Per 1 april 2014 is er bij DC Klinieken Lairesse een multidisciplinair pijnteam werkzaam. Elke week is er op maandagmiddag een overleg waar de klachten en de behandeling van patiënten uitvoerig worden besproken. De leden van ons pijnteam hebben een goede naam en faam op hun eigen kennisgebied. Door deze kennis te bundelen hopen we dat patiënten kunnen profiteren van een doelgerichte aanpak van hun klachten met een veel hogere kans op verbetering.

Wij stellen de leden van het pijnteam graag aan u voor:
Mevrouw Gythe Bulstra is sinds 2009 orthopedisch chirurg. Zij is gespecialiseerd in arthroscopische chirurgie, in het bijzonder in de voet, enkel en de schouder. Daarnaast heeft zij zich de afgelopen jaren bezig gehouden met de behandeling van lang bestaande, onduidelijke pijnklachten van het bewegingsapparaat.

Prof. dr. Cees Jonker is al meer dan 30 jaar neuroloog. Hij is gespecialiseerd in neurologische oorzaken van rug- en nekklachten en in degeneratieve hersenziekten, in het bijzonder aandoeningen die gepaard gaan met vergeetachtigheid. Hij heeft veel onderzoek gedaan in bevolkingsstudies (AMSTEL, LASA) naar biologische risicofactoren voor cognitieve achteruitgang.

De heer Daan Uilkema is teamleider bij het CIR, locatie Amsterdam. Het CIR is een revalidatie-instelling voor personen die langdurige gezondheidsklachten ervaren en daardoor beperkt zijn in het dagelijks leven. Denk hierbij aan chronische vermoeidheidsklachten, chronische aspecifieke pijnklachten en chronische klachten aan houdings- en/of bewegingsapparaat waarbij een fysiek en mentaal component aanwezig is.

Dr. Henk Koning is anesthesioloog en heeft meer dan 25 jaar ervaring in de (multidisciplinaire) pijnbestrijding. Zijn aandachtsgebieden binnen de pijnbestrijding zijn rugklachten, nekklachten, hoofdpijn, aangezichtspijn, pijnlijke voeten, en fibromyalgie.

Spreekuur
Aanmelden voor het spreekuur gaat via een verwijzing naar de spreekuren van de poliklinieken neurologie, orthopedie, en pijnbestrijding van DC Klinieken Lairesse, tel. (020) 664 0206. Wilt u als huisarts of zorgaanbieder patiënten met ons bespreken dan is dit op dit spreekuur ook mogelijk. U kunt uw komst telefonisch aan ons doorgeven.