aA
Pagina voorlezen

Heb ik voor het Bevolkingsonderzoek Darmkanker een verwijzing nodig?

Als u door het RIVM wordt uitgenodigd voor het Bevolkingsonderzoek Darmkanker, dan ontvangt u een brief met afspraak van het RIVM. Deze brief geldt als uw verwijsbrief. Het is hierbij wel belangrijk dat wij uw relevante medische gegevens hebben en dat u uw eigen huisarts kunt vragen om deze gegevens met ons (DC Klinieken) te delen.

Als u een verwijzing heeft van uw (huis)arts voor DC Klinieken, ontvangt u van uw arts een ZorgDomein-verwijzing, een algemeen aanvraagformulier of een verwijsbrief. Indien u een algemeen aanvraagformulier of verwijsbrief ontvangt van uw (huis)arts, dan klopt het dat u geen ZorgDomein-nummer heeft. Heeft u wel een verwijzing via ZorgDomein, dan kunt u het ZorgDomein-nummer vinden op de verwijzing.

In dat geval moet u contact opnemen met uw (huis)arts, die kan uw verwijzing indien mogelijk voor u aanpassen naar DC Klinieken. Als u de verwijzing naar DC Klinieken heeft ontvangen, kunt u een afspraak maken door te bellen met ons Service- en Informatiecentrum via 088 0100 900. 

Terug naar boven