aA
Pagina voorlezen

Heb ik voor het Bevolkingsonderzoek Darmkanker een verwijzing nodig?

Als u door het RIVM wordt uitgenodigd voor het Bevolkingsonderzoek Darmkanker, dan ontvangt u een brief met afspraak van het RIVM. Deze brief geldt als uw verwijsbrief. Het is hierbij wel belangrijk dat wij uw relevante medische gegevens hebben en dat u uw eigen huisarts kunt vragen om deze gegevens met ons (DC Klinieken) te delen.

Ja, iemand anders kan uw afspraak wijzigen. Om er zeker van te zijn dat dit door de juiste (door u gekozen) persoon gebeurt, moet diegene wel uw NAW-gegevens (naam, adres, woonplaats) aan ons doorgeven ter verificatie.

Ja, iemand anders kan voor u een afspraak maken. Om er zeker van te zijn dat dit door de juiste (door u gekozen) persoon gebeurt, moet diegene wel uw geboortedatum en BSN-nummer aan ons doorgeven ter verificatie.

Wij bieden u altijd de eerstvolgende afspraakmogelijkheid aan. Soms komen bepaalde tijden vrij als iemand een afspraak annuleert, deze bieden we u ook altijd aan.

Ja, dit kunt u doen in het patiëntenportaal Mijn DC Klinieken. Nadat u bent ingelogd, kunt u onder het kopje ‘Mijn afspraken’ de afspraak wijzigen. U kunt ook het formulier invullen ‘Afspraak maken of wijzigen’ of bellen naar ons Service- en Informatiecentrum: 088 0100 900

Het is op dit moment nog niet mogelijk een afspraak te maken via Mijn DC Klinieken. U kunt in ons patiëntenportaal wel uw persoonlijke gegevens en informatie over uw afspraken inzien.

Als u een verwijzing heeft van uw (huis)arts voor DC Klinieken, ontvangt u van uw arts een ZorgDomein-verwijzing, een algemeen aanvraagformulier of een verwijsbrief. Indien u een algemeen aanvraagformulier of verwijsbrief ontvangt van uw (huis)arts, dan klopt het dat u geen ZorgDomein-nummer heeft. Heeft u wel een verwijzing via ZorgDomein, dan kunt u het ZorgDomein-nummer vinden op de verwijzing.

Als u in aanmerking komt voor online afspraken maken, krijgt u een e-mail of een SMS met verdere instructies.

In dat geval moet u contact opnemen met uw (huis)arts, die kan uw verwijzing indien mogelijk voor u aanpassen naar DC Klinieken. Als u de verwijzing naar DC Klinieken heeft ontvangen, kunt u een afspraak maken door te bellen met ons Service- en Informatiecentrum via 088 0100 900. 

Voor het maken van een afspraak heeft u een verwijzing nodig van uw (huis)arts. Indien u die al heeft, kunt u ook een terugbelverzoek achterlaten. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via ons Service- en Informatiecentrum via telefoonnummer 088 0100 900.

Terug naar boven