aA
Pagina voorlezen

Ik kan niet meer inloggen op Mijn.dcklinieken.nl, hoe kan dit?

Ons patiëntenportaal is recentelijk vernieuwd. Om in te loggen moet u eerst een nieuw wachtwoord aanmaken. Klik daarvoor op ‘wachtwoord vergeten’ en volg de stappen. Uw gebruikersnaam is het e-mailadres dat bij ons bekend is. Vervolgens moet u een verificatiecode invullen. Deze ontvangt u per sms op het mobiele nummer dat bij ons bekend is. Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact op met ons Service- en Informatiecentrum via 088 0100 900.

Neem contact op met ons Service- en Informatiecentrum via telefoonnummer 088 0100 900. Wij helpen u dan verder.

Het is op dit moment nog niet mogelijk een afspraak te maken via Mijn DC Klinieken. U kunt in ons patiëntenportaal wel uw persoonlijke gegevens en informatie over uw afspraken inzien.

Neem contact op met het Service- en informatiecentrum via telefoonnummer 088 0100 900.

U kunt uw persoonsgegevens in Mijn DC Klinieken zelf aanpassen door in te loggen in het patiëntenportaal. Als uw medische gegevens niet (lijken te) kloppen, neem dan contact op met het Service- en Informatiecentrum via telefoonnummer 088 0100 900.

Ga naar www.mijn.dcklinieken.nl en klik op ‘wachtwoord vergeten’. U ontvangt dan een e-mail met daarin een tijdelijk wachtwoord. Met dit wachtwoord kunt u inloggen op uw account. Daarna kunt u uw wachtwoord wijzigen.

Een medewerker van het Service- en Informatiecentrum stuurt u een uitnodiging voor het portaal. In deze e-mail staat een link waarmee u uw account kunt activeren. Soms komt het voor dat een medewerker op locatie u toegang geeft tot het portaal. Om een account aan te maken heeft u een e-mailadres en mobiel telefoonnummer nodig. Voor de veiligheid krijgt u elke keer dat u inlog, een sms op uw telefoon met daarin een code. Deze moet u invullen bij het inloggen. Houd dus uw telefoon bij de hand.

Terug naar boven