U hoeft in onze klinieken geen mondneusmasker meer te dragen. Wij vragen u wel uw handen bij binnenkomst te desinfecteren. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie kunt u vinden in onze FAQ.

aA
Pagina voorlezen
Contact & FAQ

Ik was patiënt bij MCV, hoe kan ik mijn medisch dossier opvragen?

Als u patiënt was bij MCV en uw medisch dossier wilt opvragen kunt u het formulier ‘Medisch dossier opvragen’ invullen. Wij streven ernaar alle aanvragen binnen 5 werkdagen te verwerken.

Omdat uw dossier privacygevoelige informatie bevat moeten wij uw identiteit verifiëren. Wij controleren of de handtekening op het formulier overeenkomt met uw handtekening op uw geldig identiteitsbewijs. Zo willen wij persoonsfraude voorkomen. Na deze controle vernietigen wij de kopie van uw legitimatiebewijs.

U kunt het formulier ‘Opvragen medisch dossier’ via pdf invullen en ondertekenen. Printen is dus niet nodig. Ondertekenen doet u zo: klik in het pdf-bestand op ‘gereedschappen’, kies voor ‘invullen en ondertekenen’.

Helaas is het niet mogelijk een aanvraag met spoed te behandelen. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Uitzonderingen op deze regel zijn spoedaanvragen vanuit het ziekenhuis (bijvoorbeeld de Spoedeisende Hulp (SEH) of de operatiekamer).

Wij streven ernaar alle aanvragen binnen 5 werkdagen te verwerken. U kunt uw medisch dossier in de meeste gevallen ook zelf downloaden via Mijn DC Klinieken. Heeft u nog geen toegang tot ons patiëntportaal, dan kunt u dat aanvragen bij ons Service- en Informatiecentrum via het telefoonnummer 088 0100 900.

Terug naar boven arrow_upward
close