Afspraken zorgverzekeraars 2024

Zorgverzekeraar (koepel)

Status 2024

FBTO (Achmea) Gecontracteerd voor 2024. Afspraken worden regulier ingepland.
De Friesland (Achmea) Gecontracteerd voor 2024. Afspraken worden regulier ingepland.
De Christelijke Zorgverzekeraar (Achmea) Gecontracteerd voor 2024. Afspraken worden regulier ingepland.
Zilveren Kruis (Achmea) Gecontracteerd voor 2024. Afspraken worden regulier ingepland.
Zilveren Kruis ZieZo (Achmea) Gecontracteerd voor 2024. Afspraken worden regulier ingepland.
Interpolis (Achmea) Gecontracteerd voor 2024. Afspraken worden regulier ingepland.
VGZ (VGZ) Contractering 2024 afgerond. We hebben voor pijnzorg en neurologie geen contract met VGZ (en de labels die onder VGZ vallen). Hierdoor zijn wij in 2024 genoodzaakt een eigen bijdrage aan u te vragen. Hier kunt u lezen wanneer welke eigen bijdrage geldt. Omdat wij met VGZ een betaalovereenkomst hebben, hoeft u uw factuur niet zelf te declareren. Dat doen wij voor u.
UMC (VGZ) Contractering 2024 afgerond. We hebben voor pijnzorg en neurologie geen contract met VGZ (en de labels die onder VGZ vallen). Hierdoor zijn wij in 2024 genoodzaakt een eigen bijdrage aan u te vragen. Hier kunt u lezen wanneer welke eigen bijdrage geldt. Omdat wij met VGZ een betaalovereenkomst hebben, hoeft u uw factuur niet zelf te declareren. Dat doen wij voor u.
Univé (VGZ) Contractering 2024 afgerond. We hebben voor pijnzorg en neurologie geen contract met VGZ (en de labels die onder VGZ vallen). Hierdoor zijn wij in 2024 genoodzaakt een eigen bijdrage aan u te vragen. Hier kunt u lezen wanneer welke eigen bijdrage geldt. Omdat wij met VGZ een betaalovereenkomst hebben, hoeft u uw factuur niet zelf te declareren. Dat doen wij voor u.
Bewuzt (VGZ) Contractering 2024 afgerond. We hebben voor pijnzorg en neurologie geen contract met VGZ (en de labels die onder VGZ vallen). Hierdoor zijn wij in 2024 genoodzaakt een eigen bijdrage aan u te vragen. Hier kunt u lezen wanneer welke eigen bijdrage geldt. Omdat wij met VGZ een betaalovereenkomst hebben, hoeft u uw factuur niet zelf te declareren. Dat doen wij voor u.
IZA (VGZ) Contractering 2024 afgerond. We hebben voor pijnzorg en neurologie geen contract met VGZ (en de labels die onder VGZ vallen). Hierdoor zijn wij in 2024 genoodzaakt een eigen bijdrage aan u te vragen. Hier kunt u lezen wanneer welke eigen bijdrage geldt. Omdat wij met VGZ een betaalovereenkomst hebben, hoeft u uw factuur niet zelf te declareren. Dat doen wij voor u.
Zekur.nl (VGZ) Contractering 2024 afgerond. We hebben voor pijnzorg en neurologie geen contract met VGZ (en de labels die onder VGZ vallen). Hierdoor zijn wij in 2024 genoodzaakt een eigen bijdrage aan u te vragen. Hier kunt u lezen wanneer welke eigen bijdrage geldt. Omdat wij met VGZ een betaalovereenkomst hebben, hoeft u uw factuur niet zelf te declareren. Dat doen wij voor u.
United Consumers (VGZ) Contractering 2024 afgerond. We hebben voor pijnzorg en neurologie geen contract met VGZ (en de labels die onder VGZ vallen). Hierdoor zijn wij in 2024 genoodzaakt een eigen bijdrage aan u te vragen. Hier kunt u lezen wanneer welke eigen bijdrage geldt. Omdat wij met VGZ een betaalovereenkomst hebben, hoeft u uw factuur niet zelf te declareren. Dat doen wij voor u.
IZZ (VGZ) Contractering 2024 afgerond. We hebben voor pijnzorg en neurologie geen contract met VGZ (en de labels die onder VGZ vallen). Hierdoor zijn wij in 2024 genoodzaakt een eigen bijdrage aan u te vragen. Hier kunt u lezen wanneer welke eigen bijdrage geldt. Omdat wij met VGZ een betaalovereenkomst hebben, hoeft u uw factuur niet zelf te declareren. Dat doen wij voor u.
CZ (CZ) Gecontracteerd voor 2024. Afspraken worden regulier ingepland.
OHRA (CZ) Gecontracteerd voor 2024. Afspraken worden regulier ingepland.
Nationale Nederlanden (CZ) Gecontracteerd voor 2024. Afspraken worden regulier ingepland.
Just (CZ) Gecontracteerd voor 2024. Afspraken worden regulier ingepland.
CZ Direct (CZ) Gecontracteerd voor 2024. Afspraken worden regulier ingepland.
Menzis (Menzis) Contractering 2024 afgerond. Voor het specialisme pijnzorg hebben wij geen contract met Menzis en de verzekeraars en labels die vallen onder Menzis. Maar omdat dit specialisme vergoed wordt vanuit de basisverzekering, betaalt Menzis wel een percentage van uw factuur. De rest betalen wij. U dient hiervoor zelf onze factuur in bij Menzis. Bij de factuur zit een brief, daarin leggen wij u uit hoe dit moet. U betaalt alleen het bedrag aan ons, dat u van Menzis vergoed krijgt. Is de factuur dus hoger dan uw vergoeding, dan betalen wij het verschil. Houd wel rekening met uw eigen risico, dat valt niet binnen de coulanceregeling. U hoeft de factuur pas te betalen, als u het bedrag heeft ontvangen van uw zorgverzekeraar.
Anderzorg (Menzis) Contractering 2024 afgerond. Voor het specialisme pijnzorg hebben wij geen contract met Menzis en de verzekeraars en labels die vallen onder Menzis. Maar omdat dit specialisme vergoed wordt vanuit de basisverzekering, betaalt Menzis wel een percentage van uw factuur. De rest betalen wij. U dient hiervoor zelf onze factuur in bij Menzis. Bij de factuur zit een brief, daarin leggen wij u uit hoe dit moet. U betaalt alleen het bedrag aan ons, dat u van Menzis vergoed krijgt. Is de factuur dus hoger dan uw vergoeding, dan betalen wij het verschil. Houd wel rekening met uw eigen risico, dat valt niet binnen de coulanceregeling. U hoeft de factuur pas te betalen, als u het bedrag heeft ontvangen van uw zorgverzekeraar.
HEMA (Menzis) Contractering 2024 afgerond. Voor het specialisme pijnzorg hebben wij geen contract met Menzis en de verzekeraars en labels die vallen onder Menzis. Maar omdat dit specialisme vergoed wordt vanuit de basisverzekering, betaalt Menzis wel een percentage van uw factuur. De rest betalen wij. U dient hiervoor zelf onze factuur in bij Menzis. Bij de factuur zit een brief, daarin leggen wij u uit hoe dit moet. U betaalt alleen het bedrag aan ons, dat u van Menzis vergoed krijgt. Is de factuur dus hoger dan uw vergoeding, dan betalen wij het verschil. Houd wel rekening met uw eigen risico, dat valt niet binnen de coulanceregeling. U hoeft de factuur pas te betalen, als u het bedrag heeft ontvangen van uw zorgverzekeraar.
VinkVink (Menzis) Contractering 2024 afgerond. Voor het specialisme pijnzorg hebben wij geen contract met Menzis en de verzekeraars en labels die vallen onder Menzis. Maar omdat dit specialisme vergoed wordt vanuit de basisverzekering, betaalt Menzis wel een percentage van uw factuur. De rest betalen wij. U dient hiervoor zelf onze factuur in bij Menzis. Bij de factuur zit een brief, daarin leggen wij u uit hoe dit moet. U betaalt alleen het bedrag aan ons, dat u van Menzis vergoed krijgt. Is de factuur dus hoger dan uw vergoeding, dan betalen wij het verschil. Houd wel rekening met uw eigen risico, dat valt niet binnen de coulanceregeling. U hoeft de factuur pas te betalen, als u het bedrag heeft ontvangen van uw zorgverzekeraar.
ONVZ (ONVZ) Gecontracteerd voor 2024. Afspraken worden regulier ingepland.
PNOzorg (ONVZ) Gecontracteerd voor 2024. Afspraken worden regulier ingepland.
VvAa (ONVZ) Gecontracteerd voor 2024. Afspraken worden regulier ingepland.
DSW (DSW) Gecontracteerd voor 2024. Let op! Afwijkende vergoeding voor MRI’s aangevraagd door een huisarts. Deze zorgverzekeraar vergoedt alleen nog MRI’s van de lage rug en de knie. De rekening voor andere MRI’s aangevraagd door een huisarts wordt niet vergoed bij deze zorgverzekeraars en moet u zelf betalen.
StadHolland (DSW) Gecontracteerd voor 2024. Let op! Afwijkende vergoeding voor MRI’s aangevraagd door een huisarts. Deze zorgverzekeraar vergoedt alleen nog MRI’s van de lage rug en de knie. De rekening voor andere MRI’s aangevraagd door een huisarts wordt niet vergoed bij deze zorgverzekeraars en moet u zelf betalen.
InTwente (DSW) Gecontracteerd voor 2024. Let op! Afwijkende vergoeding voor MRI’s aangevraagd door een huisarts. Deze zorgverzekeraar vergoedt alleen nog MRI’s van de lage rug en de knie. De rekening voor andere MRI’s aangevraagd door een huisarts wordt niet vergoed bij deze zorgverzekeraars en moet u zelf betalen.
A.S.R. (A.S.R.) Contractering 2024 afgerond. Let op! Afwijkende vergoeding voor MRI’s aangevraagd door een huisarts. Deze zorgverzekeraar vergoedt alleen nog MRI’s van de lage rug en de knie. De rekening voor andere MRI’s aangevraagd door een huisarts wordt niet vergoed bij deze zorgverzekeraars en moet u zelf betalen.
ASR ik kies zelf (A.S.R.) Contractering 2024 afgerond. Let op! Afwijkende vergoeding voor MRI’s aangevraagd door een huisarts. Deze zorgverzekeraar vergoedt alleen nog MRI’s van de lage rug en de knie. De rekening voor andere MRI’s aangevraagd door een huisarts wordt niet vergoed bij deze zorgverzekeraars en moet u zelf betalen.
Zorg en Zekerheid (Zorg en Zekerheid) Gecontracteerd voor 2024. Afspraken worden regulier ingepland.
AZVZ (Zorg en Zekerheid) Gecontracteerd voor 2024. Afspraken worden regulier ingepland.
Salland (Eno) Gecontracteerd voor 2024. Afspraken worden regulier ingepland.
Aevitae (Eucare) Gecontracteerd voor 2024. Afspraken worden regulier ingepland.
Terug naar boven