aA
Pagina voorlezen

Afspraken zorgverzekeraars 2023

Verzekeraar

Koepel

Status 2023

FBTO Achmea Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland.
De Friesland Achmea Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland.
ProLife Achmea Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland.
Aon Achmea Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland.
Zilveren Kruis Achmea Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland.
Zilveren Kruis ZieZo Achmea Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland.
Interpolis Achmea Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland.
VGZ VGZ Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland. Voor de specialismen pijnzorg en neurologie hebben wij geen contract met VGZ en de verzekeraars en labels die vallen onder VGZ. Maar omdat deze specialismen vergoed worden vanuit de basisverzekering, betaalt VGZ wel een percentage van uw factuur. Omdat wij met VGZ een betaalovereenkomst hebben, hoeft u uw factuur niet zelf te declareren. Dat doen wij voor u. Voor de pijnzorg vragen wij een eigen bijdrage van €150 per behandeling. Houd wel rekening met uw eigen risico, dat valt niet binnen de coulanceregeling.

 

Op deze pagina vindt u meer informatie over de wijziging in de coulanceregeling.

UMC VGZ Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland. Voor de specialismen pijnzorg en neurologie hebben wij geen contract met VGZ en de verzekeraars en labels die vallen onder VGZ. Maar omdat deze specialismen vergoed worden vanuit de basisverzekering, betaalt VGZ wel een percentage van uw factuur. Omdat wij met VGZ een betaalovereenkomst hebben, hoeft u uw factuur niet zelf te declareren. Dat doen wij voor u. Voor de pijnzorg vragen wij een eigen bijdrage van €150 per behandeling. Houd wel rekening met uw eigen risico, dat valt niet binnen de coulanceregeling.

 

Op deze pagina vindt u meer informatie over de wijziging in de coulanceregeling.

Univé VGZ Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland. Voor de specialismen pijnzorg en neurologie hebben wij geen contract met VGZ en de verzekeraars en labels die vallen onder VGZ. Maar omdat deze specialismen vergoed worden vanuit de basisverzekering, betaalt VGZ wel een percentage van uw factuur. Omdat wij met VGZ een betaalovereenkomst hebben, hoeft u uw factuur niet zelf te declareren. Dat doen wij voor u. Voor de pijnzorg vragen wij een eigen bijdrage van €150 per behandeling. Houd wel rekening met uw eigen risico, dat valt niet binnen de coulanceregeling.

 

Op deze pagina vindt u meer informatie over de wijziging in de coulanceregeling.

Bewuzt VGZ Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland. Voor de specialismen pijnzorg en neurologie hebben wij geen contract met VGZ en de verzekeraars en labels die vallen onder VGZ. Maar omdat deze specialismen vergoed worden vanuit de basisverzekering, betaalt VGZ wel een percentage van uw factuur. Omdat wij met VGZ een betaalovereenkomst hebben, hoeft u uw factuur niet zelf te declareren. Dat doen wij voor u. Voor de pijnzorg vragen wij een eigen bijdrage van €150 per behandeling. Houd wel rekening met uw eigen risico, dat valt niet binnen de coulanceregeling.

 

Op deze pagina vindt u meer informatie over de wijziging in de coulanceregeling.

IZA VGZ Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland. Voor de specialismen pijnzorg en neurologie hebben wij geen contract met VGZ en de verzekeraars en labels die vallen onder VGZ. Maar omdat deze specialismen vergoed worden vanuit de basisverzekering, betaalt VGZ wel een percentage van uw factuur. Omdat wij met VGZ een betaalovereenkomst hebben, hoeft u uw factuur niet zelf te declareren. Dat doen wij voor u. Voor de pijnzorg vragen wij een eigen bijdrage van €150 per behandeling. Houd wel rekening met uw eigen risico, dat valt niet binnen de coulanceregeling.

 

Op deze pagina vindt u meer informatie over de wijziging in de coulanceregeling.

Zekur.nl VGZ Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland. Voor de specialismen pijnzorg en neurologie hebben wij geen contract met VGZ en de verzekeraars en labels die vallen onder VGZ. Maar omdat deze specialismen vergoed worden vanuit de basisverzekering, betaalt VGZ wel een percentage van uw factuur. Omdat wij met VGZ een betaalovereenkomst hebben, hoeft u uw factuur niet zelf te declareren. Dat doen wij voor u. Voor de pijnzorg vragen wij een eigen bijdrage van €150 per behandeling. Houd wel rekening met uw eigen risico, dat valt niet binnen de coulanceregeling.

 

Op deze pagina vindt u meer informatie over de wijziging in de coulanceregeling.

United Consumers VGZ Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland. Voor de specialismen pijnzorg en neurologie hebben wij geen contract met VGZ en de verzekeraars en labels die vallen onder VGZ. Maar omdat deze specialismen vergoed worden vanuit de basisverzekering, betaalt VGZ wel een percentage van uw factuur. Omdat wij met VGZ een betaalovereenkomst hebben, hoeft u uw factuur niet zelf te declareren. Dat doen wij voor u. Voor de pijnzorg vragen wij een eigen bijdrage van €150 per behandeling. Houd wel rekening met uw eigen risico, dat valt niet binnen de coulanceregeling.

 

Op deze pagina vindt u meer informatie over de wijziging in de coulanceregeling.

IZZ VGZ Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland. Voor de specialismen pijnzorg en neurologie hebben wij geen contract met VGZ en de verzekeraars en labels die vallen onder VGZ. Maar omdat deze specialismen vergoed worden vanuit de basisverzekering, betaalt VGZ wel een percentage van uw factuur. Omdat wij met VGZ een betaalovereenkomst hebben, hoeft u uw factuur niet zelf te declareren. Dat doen wij voor u. Voor de pijnzorg vragen wij een eigen bijdrage van €150 per behandeling. Houd wel rekening met uw eigen risico, dat valt niet binnen de coulanceregeling.

 

Op deze pagina vindt u meer informatie over de wijziging in de coulanceregeling.

CZ CZ Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland.
OHRA CZ Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland.
Nationale Nederlanden CZ Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland.
Just CZ Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland.
CZ Direct CZ Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland.
Menzis Menzis Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland. Voor het specialisme pijnzorg hebben wij geen contract met Menzis en de verzekeraars en labels die vallen onder Menzis. Maar omdat dit specialisme vergoed wordt vanuit de basisverzekering, betaalt Menzis wel een percentage van uw factuur. De rest betalen wij. U dient hiervoor zelf onze factuur in bij Menzis. Bij de factuur zit een brief, daarin leggen wij u uit hoe dit moet. U betaalt alleen het bedrag aan ons, dat u van Menzis vergoed krijgt. Is de factuur dus hoger dan uw vergoeding, dan betalen wij het verschil. Houd wel rekening met uw eigen risico, dat valt niet binnen de coulanceregeling. U hoeft de factuur pas te betalen, als u het bedrag heeft ontvangen van uw zorgverzekeraar.
Anderzorg Menzis Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland. Voor het specialisme pijnzorg hebben wij geen contract met Menzis en de verzekeraars en labels die vallen onder Menzis. Maar omdat dit specialisme vergoed wordt vanuit de basisverzekering, betaalt Menzis wel een percentage van uw factuur. De rest betalen wij. U dient hiervoor zelf onze factuur in bij Menzis. Bij de factuur zit een brief, daarin leggen wij u uit hoe dit moet. U betaalt alleen het bedrag aan ons, dat u van Menzis vergoed krijgt. Is de factuur dus hoger dan uw vergoeding, dan betalen wij het verschil. Houd wel rekening met uw eigen risico, dat valt niet binnen de coulanceregeling. U hoeft de factuur pas te betalen, als u het bedrag heeft ontvangen van uw zorgverzekeraar.
HEMA Menzis Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland. Voor het specialisme pijnzorg hebben wij geen contract met Menzis en de verzekeraars en labels die vallen onder Menzis. Maar omdat dit specialisme vergoed wordt vanuit de basisverzekering, betaalt Menzis wel een percentage van uw factuur. De rest betalen wij. U dient hiervoor zelf onze factuur in bij Menzis. Bij de factuur zit een brief, daarin leggen wij u uit hoe dit moet. U betaalt alleen het bedrag aan ons, dat u van Menzis vergoed krijgt. Is de factuur dus hoger dan uw vergoeding, dan betalen wij het verschil. Houd wel rekening met uw eigen risico, dat valt niet binnen de coulanceregeling. U hoeft de factuur pas te betalen, als u het bedrag heeft ontvangen van uw zorgverzekeraar.
PMA Menzis Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland. Voor het specialisme pijnzorg hebben wij geen contract met Menzis en de verzekeraars en labels die vallen onder Menzis. Maar omdat dit specialisme vergoed wordt vanuit de basisverzekering, betaalt Menzis wel een percentage van uw factuur. De rest betalen wij. U dient hiervoor zelf onze factuur in bij Menzis. Bij de factuur zit een brief, daarin leggen wij u uit hoe dit moet. U betaalt alleen het bedrag aan ons, dat u van Menzis vergoed krijgt. Is de factuur dus hoger dan uw vergoeding, dan betalen wij het verschil. Houd wel rekening met uw eigen risico, dat valt niet binnen de coulanceregeling. U hoeft de factuur pas te betalen, als u het bedrag heeft ontvangen van uw zorgverzekeraar.
VinkVink Menzis Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland. Voor het specialisme pijnzorg hebben wij geen contract met Menzis en de verzekeraars en labels die vallen onder Menzis. Maar omdat dit specialisme vergoed wordt vanuit de basisverzekering, betaalt Menzis wel een percentage van uw factuur. De rest betalen wij. U dient hiervoor zelf onze factuur in bij Menzis. Bij de factuur zit een brief, daarin leggen wij u uit hoe dit moet. U betaalt alleen het bedrag aan ons, dat u van Menzis vergoed krijgt. Is de factuur dus hoger dan uw vergoeding, dan betalen wij het verschil. Houd wel rekening met uw eigen risico, dat valt niet binnen de coulanceregeling. U hoeft de factuur pas te betalen, als u het bedrag heeft ontvangen van uw zorgverzekeraar.
ONVZ ONVZ Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland.
PNOzorg ONVZ Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland.
VvAa ONVZ Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland.
Jaaah ONVZ Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland.
DSW DSW Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland. Let op! Afwijkende vergoeding voor MRI’s aangevraagd door een huisarts. Deze zorgverzekeraar vergoedt alleen nog MRI’s van de lage rug en de knie. Wat betekent dit voor u? De rekening voor andere MRI’s aangevraagd door een huisarts wordt niet vergoed bij deze zorgverzekeraars en moet u zelf betalen.
StadHolland DSW Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland. Let op! Afwijkende vergoeding voor MRI’s aangevraagd door een huisarts. Deze zorgverzekeraar vergoedt alleen nog MRI’s van de lage rug en de knie. Wat betekent dit voor u? De rekening voor andere MRI’s aangevraagd door een huisarts wordt niet vergoed bij deze zorgverzekeraars en moet u zelf betalen.
InTwente DSW Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland. Let op! Afwijkende vergoeding voor MRI’s aangevraagd door een huisarts. Deze zorgverzekeraar vergoedt alleen nog MRI’s van de lage rug en de knie. Wat betekent dit voor u? De rekening voor andere MRI’s aangevraagd door een huisarts wordt niet vergoed bij deze zorgverzekeraars en moet u zelf betalen.
A.S.R. A.S.R. Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland. Let op! Afwijkende vergoeding voor MRI’s aangevraagd door een huisarts. Deze zorgverzekeraar vergoedt alleen nog MRI’s van de lage rug en de knie. Wat betekent dit voor u? De rekening voor andere MRI’s aangevraagd door een huisarts wordt niet vergoed bij deze zorgverzekeraars en moet u zelf betalen.
Ditzo A.S.R. Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland. Let op! Afwijkende vergoeding voor MRI’s aangevraagd door een huisarts. Deze zorgverzekeraar vergoedt alleen nog MRI’s van de lage rug en de knie. Wat betekent dit voor u? De rekening voor andere MRI’s aangevraagd door een huisarts wordt niet vergoed bij deze zorgverzekeraars en moet u zelf betalen.
Zorg en Zekerheid Zorg en Zekerheid Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland.
AZVZ Zorg en Zekerheid Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland.
Salland Eno Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland.
ZorgDirect Eno Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland.
Aevitae Eucare Contractering 2023 afgerond. Afspraken worden regulier ingepland.
Terug naar boven