aA
088 0100 900
Pagina voorlezen

Zorgverzekeraars / zorgbemiddeling

Uiteraard volgen wij als zorgaanbieder de ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) op de voet. Wij volgen het beleid van het RIVM en daarnaast hebben we vaak contact met onze brancheorganisatie ZKN. Wat betekent dit alles voor onze zorg? Dat wij inmiddels weer de patiëntenzorg verlenen die u als huisarts of specialist van ons gewend was. Zoals altijd staat daarbij de veiligheid en gezondheid van patiënten en onze eigen medewerkers centraal. Vanwege het coronavirus gelden enkele aanvullende maatregelen voor uw patiënten.

Het zorgaanbod van DC Klinieken

 

DC Klinieken biedt een zeer gespecialiseerd zorgaanbod binnen een aantal focusgebieden. Hieronder het overzicht van de specialismen waarbinnen wij actief zijn.

Zorgbemiddeling

Voor u als zorgverzekeraar is het van belang dat uw cliënt snel terecht kan bij de juiste zorginstelling. Zonder omslachtige procedures, maar zeker zonder onnodige kosten voor zowel u als uw cliënt. Dat vinden wij ook. Daarom bieden wij korte wachttijden aan, zodat uw cliënt snel kan worden geholpen. Op deze pagina vindt u meer informatie over het verwijzen vanuit zorgbemiddeling naar onze centra.

 

Wilt u direct contact om een afspraak te maken? Bel 088 0100 900.

 

Uw cliënt in goede handen

Bij DC Klinieken is uw cliënt in goede handen. Dat zeggen wij niet, maar meer dan 3000 reviews op ZorgkaartNederland.nl. Wij zijn dan ook bijzonder trots dat onze zorg met gemiddeld een 9,0 wordt beoordeeld.

 

Kwaliteitsbeleid DC Klinieken

Korte wachttijden

 

In de regel biedt DC Klinieken kortere wachttijden dan reguliere zorginstellingen. Voor de meeste zorg kan uw client binnen een of enkele dagen terecht. Wij houden onze wachttijden ook goed in de gaten, en zorgen dat deze nooit te ver oploopt. Onze wachttijden worden ook dagelijks bijgehouden op de website en ZorgDomein.

 

Bekijk via onderstaande button onze wachttijden.

 

Wachttijden

Afspraak maken voor uw cliënt

Wij vinden het belangrijk dat uw patiënten snel worden geholpen. Mocht u een afspraak willen maken voor een client, neem dan contact op met het Service- en Informatiecentrum op 088 0100 900 of stuur uw aanvraag in via onderstaande formulier:

Terug naar boven arrow_upward
close