aA
088 0100 900
Pagina voorlezen

Patiënttevredenheid

Alle locaties van DC Klinieken werken hard om dagelijks de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg aan alle patiënten te kunnen leveren. Wij hechten veel waarde aan de mening en ervaring van onze patiënten; door periodiek verschillende enquêtes te versturen, krijgen wij inzicht in de wensen en ervaringen van onze patiënten en passen wij waar nodig onze zorgprocessen aan.

Patiëntenenquête (PREM-onderzoek)

 

Na elke behandeling krijgt u van ons een enquête met vragen over uw ervaringen. Deze enquête kunt u online invullen. De resultaten van deze enquête worden per kwartaal door onze afdeling Kwaliteit en Veiligheid bekeken en verwerkt.

 

 

Wat valt op uit de jaren 2015 – 2020?

 

  • Onze patiënten hebben goede ervaringen met de wijze waarop zorgverleners communiceren en de omgang
  • De onderlinge samenwerking tussen zorgverleners wordt als positief ervaren

 

Meer informatie

 

Wilt u meer informatie over de patiënttevredenheid, neem dan contact op met de afdeling Kwaliteit en veiligheid via kwaliteit@dcklinieken.nl

Uitkomstmetingen (PROMS)

Wij meten voortdurend onze prestaties. Daarom meten we de resultaten van onze behandelingen; de zogenaamde ‘uitkomstmetingen’. Onze specialisten willen graag weten in hoeverre een behandeling is geslaagd. Alleen patiënten zelf kunnen dit beoordelen door aan te geven in hoeverre klachten zijn verdwenen en of de kwaliteit van uw functioneren na de behandeling is verbeterd.

Zorgkaart Nederland

U kunt uw ervaringen ook online delen met andere consumenten. Via www.zorgkaartnederland.nl kunt u onze zorg en medisch specialisten beoordelen.

Bekijk onze waarderingen op Zorgkaart Nederland

Indicatoren Inspectie voor de Gezondheidszorg

Ieder jaar vraagt de IGJ (Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd) aan DC Klinieken om de gegevens aan te leveren over de prestaties van onze kliniek. Intern worden prestatie-indicatoren gebruikt om de kwaliteitsresultaten systematisch te volgen en continu te verbeteren.

 

Extern worden veel resultaten op prestatie-indicatoren gepubliceerd op internet. Hierdoor zijn de resultaten van ziekenhuizen en klinieken voor iedereen toegankelijk en onderling vergelijkbaar.

Terug naar top arrow_upward
close