Blog1 mei 2023

Pijnpatiënt Wil Crijns onder de indruk van pijnbehandeling bij DC Klinieken. “Mijn pijnklachten zijn grotendeels verdwenen”

Vreselijke pijnklachten door een hernia en niet veel later nagenoeg pijnvrij. Dit overkwam Wil Crijns. Zijn hernia ontstond bij het afbreken van een steiger onder water, het pijnvrij maken dankt Wil aan pijnspecialist Raad Dakheel van DC Klinieken. Iemand die hem en zijn vrouw eerder heeft geholpen. “De daadkrachtige werkwijze van DC Klinieken boezemt vertrouwen in.”

 

Het was zijn zoon die hem in 2018 vroeg mee te helpen bij de voorbereidingen op de Ironman Maastricht, een triatlon. Om precies te zijn: of Wil Crijns steigers in de Maas kon helpen opbouwen en afbreken. Hij stemde in. “Ik ben diepzeeduiker, dat soort dingen doe ik graag.” Helaas zat een ongeluk – zoals zo vaak – in een klein hoekje. “Tijdens het afbreken van de steigers heb ik me onder water vertild. Thuisgekomen had ik enorme rugpijn, zo erg dat ik ervan moest huilen.”

Snel pijnvrij na een hernia

De huisarts van Wil raadde DC Klinieken aan. Na een diagnose verdenking hernia, wat later die week bevestigd werd door een MRI-scan, kon Wil snel terecht bij anesthesioloog-pijnspecialist Raad Dakheel. De maandag erop had ik al mijn eerste afspraak voor een behandeling. Dakheel vertelde me dat ik tussen de vierde en vijfde rugwervel een hernia had. Nadat hij de precieze plek had gelokaliseerd en verdoofd, zette hij twee injecties. Geloof het of niet, een uurtje later ging ik lopend weer naar buiten, pijnvrij!” 

 

Chronische hoofdpijn

Het is overigens niet zijn enige goede ervaring met DC Klinieken. “Mijn vrouw is er eerder van een slijmbeursontsteking in haar nek en schouder afgeholpen. Zelf heeft anesthesioloog-pijnspecialist Dakheel mij ook nog eens geholpen met chronische hoofdpijnklachten. Al sinds mijn achttiende heb ik dagelijks hoofdpijn rondom mijn linkeroog. Daar is al van alles aan gedaan, onder meer in het ziekenhuis, maar niets hielp. Dakheel heeft mij zo behandeld dat mijn pijnklachten voor een groot gedeelte zijn verdwenen.” 

 

Daadkracht en snelheid

Het is duidelijk: Wil is positief over DC Klinieken. Samen beslissen staat centraal in het behandeltraject.De arts denkt mee, de assistentes werken perfect, ik word uitstekend behandeld en afspraak is afspraak.” Hij is ook te spreken over de snelheid waarmee hij terecht kon. Vrij snel na het ontstaan van mijn rugpijn zat ik al bij de pijnspecialist. Daar moet je in een gemiddeld ziekenhuis echt wel drie maanden op wachten. Die daadkrachtige werkwijze van DC Klinieken boezemt vertrouwen in.”

Terug naar boven