Nieuws25 mei 2020

Nu ook hoofdpijnpoli in Almere en Rotterdam

Al geruime tijd kunnen patiënten bij DC Klinieken terecht met allerlei vormen van moeilijk behandelbare hoofdpijn in Alkmaar, Amsterdam Lairesse en Maastricht. In 2020 komen daar Almere en Rotterdam bij. Onze hoofdpijnpoli’s zijn bedoeld voor patiënten met hardnekkige hoofdpijnklachten of migraineachtige hoofdpijn, die het leven negatief beïnvloeden.

 

Veel voorkomende klachten zijn bijvoorbeeld hoofdpijn achter de ogen, hoofdpijn in het achterhoofd of aanvallen van heftige hoofdpijn. Na een doorverwijzing van de (huis)arts kunnen patiënten binnen een week terecht voor een afspraak op de hoofdpijnpoli.

 

Ook tijdens de coronacrisis kunnen patiënten met hoofdpijnklachten bij ons terecht. De eerste intake doen wij daarom altijd telefonisch of via beeldbellen.

Twee nieuwe locaties in 2020

In 2020 breiden wij onze hoofdpijnpoli’s uit met twee nieuwe locaties. Onze vestiging in Almere heeft per 1 januari een hoofdpijnpoli en in Rotterdam bieden wij een hoofdpijnpoli aan per 1 juni a.s.

 

De hoofdpijnpoli in Almere vindt plaats op maandag, woensdag en donderdag in de ochtend en middag. De poli in Rotterdam is (vanaf 1 juni) open op maandagmiddag en donderdagochtend.

Logo VNHC

Vereniging van Nederlandse Hoofdpijncentra

DC Klinieken is aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Hoofdpijncentra. Onze locaties in Alkmaar, Almere en Amsterdam Lairesse zijn VNHC gecertificeerde hoofdpijncentra. Op deze locaties zijn neurologen werkzaam met speciaal aandachtsgebied hoofdpijn. Bovendien is er een multidisciplinair behandelteam aanwezig bestaande uit een anesthesioloog-pijnspecialist, pijnconsulent, psycholoog en fysiotherapeut.

 

Terug naar boven