U hoeft in onze klinieken geen mondneusmasker meer te dragen. Wij vragen u wel uw handen bij binnenkomst te desinfecteren. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie kunt u vinden in onze FAQ.

aA
Pagina voorlezen
Contact & FAQ
Nieuws12 mei 2020

Reguliere zorg bij DC Klinieken hervat

De reguliere zorg van DC Klinieken kan gelukkig weer plaatsvinden. Uiteraard hebben we vanwege het coronavirus in al onze klinieken aanvullende maatregelen genomen. Wat betekent dit concreet? Artsen kunnen hun patiënten gewoon naar ons verwijzen. En patiënten zijn van harte welkom: ze kunnen erop vertrouwen dat wij alles doen om ze veilig en verantwoord te helpen.

 

Voor patiënten is het belangrijk om te weten dat de meeste fysieke afspraken worden omgezet in telefonische of video-afspraken. En als er toch een afspraak op een van onze locaties nodig blijkt, gaat deze gewoon door als u niet ziek of verkouden bent. Zo hebben we meer maatregelen genomen om u veilig te kunnen helpen.

 

Bekijk alle corona-informatie voor onze patiënten

 

Voor verwijzers geldt dat wij inmiddels weer de patiëntenzorg verlenen die u als huisarts of specialist van ons gewend was. U kunt dus gewoon naar ons verwijzen.

 

Bekijk alle corona-informatie voor onze verwijzers

Terug naar boven arrow_upward
close