aA
Pagina voorlezen
Contact & FAQ

Geen traditionele werkgever in de zorg

 

Bij DC Klinieken werken alle medewerkers keihard om patiënten zo snel en effectief mogelijk te helpen. Jij gaat werken binnen een klein team van gepassioneerde zorgprofessionals. Een van onze kernwaarden is aandacht: voor zowel patiënten als collega’s. Niet die ene taak dag in dag uit herhalen, bij DC Klinieken maak jij onderdeel uit van het hele team. Je wordt vaak op verschillende afdelingen ingezet. Ligt je interesse bij een ander specialisme? Dan kijken wij samen met jou wat de mogelijkheden zijn!

 

Doorgroeien naar een andere afdeling? Waarom niet! Veel medewerkers blijven lang hangen bij DC Klinieken. Zij voelen ook echt dat zij het verschil maken voor hun patiënten. Het persoonlijke contact en veel tijd hebben voor je patiënten, dat is wat wij belangrijk vinden.

 

Bekijk vacatures

Bekijk de video over DC Klinieken

“Een van de kernwaarden van DC Klinieken is aandacht: voor de patiënten en voor elkaar. Dat is echt zo in de praktijk. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht voor patiënten, zowel voor, tijdens als na een behandeling.”

José Magrijn, endoscopieverpleegkundige DC Klinieken Groningen

Werken bij een Great Place to Work!

Wij vinden ons werk geweldig, maar sinds 2019 is dat ook bevestigd door onze certificering van Great Place to Work. Om dit certificaat te behalen, moet DC Klinieken als werkgever goede scores behalen op onder andere medewerkerstevredenheid, veiligheid, afstand tussen leidinggevenden en mogelijkheden om je als werknemer te ontwikkelen. De certificering moet elk jaar opnieuw behaald worden.

 

 

Best Workplaces

In zowel 2020 als 2021 zijn wij tevens genomineerd voor Best Workplaces, dit zijn de tien beste bedrijven binnen Great Place to Work. Onze erelijst bestaat nu uit de volgende titels:

 

  • Great Place to Work 2019, 2020, 2021 en 2022
  • Best Workplaces 2020 (plek 9) en 2021 (plek 7)
  • Europe’s Best Workplaces 2021 (plek 13)

Stage

DC Klinieken verwelkomt graag nieuw talent. Wij hebben regelmatig stageplaatsen binnen de organisatie. Dit kunnen zowel medische als niet-medische functies zijn. Tijdens je stage werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en breng je wat je geleerd hebt in de praktijk onder begeleiding van een (zorg)professional op jouw vakgebied.

 

Je kunt bij ons terecht voor een snuffel-, praktijk-, meewerk-, of afstudeerstage en zelfs voor een werkervaringsplaats. We zijn heel benieuwd naar jouw kijk op onze organisatie. Is jouw interesse gewekt om bij DC Klinieken stage te lopen?

 

Stuur je cv en motivatie naar:

Wil je meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar DC Klinieken en wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze recruiters (Nathalie Slager of Lot van der Eng)

 

Terug naar boven arrow_upward