aA
Pagina voorlezen

Geen traditionele werkgever in de zorg

 

Bij DC Klinieken kom je in een klein team van gepassioneerde zorgprofessionals terecht die samenwerken om patiënten snel en effectief te helpen. Een van onze kernwaarden is aandacht: voor zowel patiënten als collega’s. Niet die ene taak dag in dag uit herhalen, bij DC Klinieken ben je onderdeel van het team. Je wordt vaak op verschillende afdelingen ingezet. Ligt je interesse bij een ander specialisme? Dan kijken we samen met jou wat de mogelijkheden zijn!

 

Doorgroeien naar een andere afdeling? Waarom niet! Veel medewerkers werken voor langere tijd bij DC Klinieken. Zij voelen ook echt dat zij het verschil maken voor hun patiënten. Het persoonlijke contact en veel tijd hebben voor je patiënten, dat is wat wij belangrijk vinden.

 

 

Bekijk vacatures

Bekijk de video over DC Klinieken

“Een van de kernwaarden van DC Klinieken is aandacht: voor de patiënten en voor elkaar. Dat is echt zo in de praktijk. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht voor patiënten, zowel voor, tijdens als na een behandeling.”

José Magrijn, endoscopieverpleegkundige DC Klinieken Groningen

Werken bij een Great Place to Work!

Wij vinden ons werk geweldig, en sinds 2019 is dat ook bevestigd door onze certificering als Great Place to Work. Om dit certificaat te behalen, moet DC Klinieken als werkgever goede scores behalen op onder andere medewerkerstevredenheid, veiligheid, afstand tussen leidinggevenden en mogelijkheden om je als werknemer te ontwikkelen. De certificering moet ieder jaar opnieuw behaald worden.

 

 

Best Workplaces

In zowel 2020 als 2021 zijn wij ook genomineerd voor Best Workplaces, dit zijn de tien beste bedrijven binnen Great Place to Work. Onze erelijst bestaat nu uit de volgende titels:

 

  • Great Place to Work 2019, 2020, 2021 en 2022
  • Best Workplaces 2020 (plek 9) en 2021 (plek 7)
  • Europe’s Best Workplaces 2021 (plek 13)

Stage

DC Klinieken verwelkomt graag nieuw talent. Daarom hebben we af en toe ook stageplaatsen beschikbaar. Dit kunnen zowel medische als niet-medische stageplaatsen zijn. De openstaande vacatures zijn hier te vinden.

 

Omdat we maar een gering aantal stageplaatsen beschikbaar hebben per jaar, kunnen we open sollicitaties helaas niet in behandeling nemen.

 

Wil je meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar DC Klinieken en wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze recruiters (Nathalie Slager of Nastassja Wey – Drenthe)

 

Terug naar boven