Verwijzen naar DC Klinieken

U bent arts en vraagt zich af waarom u patiënten zou doorverwijzen naar DC Klinieken? Wij hebben de belangrijkste voordelen voor u op een rij gezet.

Wij hebben een groot zorgnetwerk

Al onze centra werken nauw samen met een ziekenhuis in de regio. Zo is DC Klinieken Amsterdam verbonden aan het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis en werkt DC Haaglanden samen met het Medisch Centrum Haaglanden. Vaak werken de artsen van DC Klinieken ook in het ziekenhuis. U bent dus altijd verzekerd van de juiste zorg. Bekijk hier ons zorgnetwerk.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Uw patiënt is er in de meeste gevallen van verzekerd dat basiszorg bij ons volledig wordt vergoed. Voor verzekerde zorg heeft de patiënt wel altijd een verwijzing van u nodig.

U ontvangt van ons snel de uitslag

Onze specialisten werken op zeer efficiënte wijze om ervoor te zorgen dat u binnen een dag de uitslag van ons ontvangt.

Uw patiënt kan snel bij ons terecht

Elk centrum van DC Klinieken heeft een eigen aanbod van diagnostiek, spreekuren en behandelingen. Dit betekent voor uw patiënt een makkelijke en snelle toegang tot diagnostische onderzoeken zoals MRI, röntgen of echografie. Bekijk hier het overzicht van ons volledige zorgaanbod.

Wij zetten hoog in op kwaliteit en veiligheid

Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen zijn we lid van Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN). Naast het ZKN-keurmerk zijn wij ISO- gecertificeerd en hebben wij als eerste kliniek in Nederland de HKZ- certificering ontvangen voor patiënt- en cliëntveiligheid. Lees hier meer over kwaliteit en veiligheid in onze organisatie.