Afspraak maken voor uw patiënt

Wilt u zelf een afspraak maken voor uw patiënt? Dat kan.

Alle centra van DC Klinieken werken op afspraak. Uitzonderingen hierop zijn bloedafname en röntgenonderzoek. Uw patiënt moet voor alle basiszorg een verwijzing van u krijgen. Wij vragen ook altijd om papieren of een pasje van de verzekering en een legitimatiebewijs.

Contact met DC Klinieken

U kunt rechtstreeks een afspraak maken via het servicecentrum:
088 0100 998. De openingstijden van het servicecentrum vindt u hier onder.

Voor verwijzers heeft elk centrum een eigen overzicht telefoonnummers intercollegiaal overleg. Deze nummers zijn voor collegiaal overleg en het opvragen van documentatie bezoek van uw patiënt (bv. uitslagen en andere patiëntgerelateerde informatie).

De centra van DC Klinieken zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur. Sommige locaties zijn al vroeger geopend. Kijk bij de betreffende vestigingen voor specifieke openingstijden in het weekend of in de avonduren.

Onze telefonische bereikbaarheid is als volgt:

maandag ​08:00 – 20:00 uur
​dinsdag​ ​08:00 – 20:00 uur
​woensdag ​08:00 – 20:00 uur
​donderdag ​08:00 – 20:00 ​uur
​vrijdag ​08:00 – 18:00​ uur
​zaterdag ​09:00 – 13:00 uur
​zondag ​gesloten

Aanvraagformulieren

Elk centrum heeft een aantal aanvraagformulieren opgesteld. Deze kunt u bij ons bestellen of direct downloaden. Met het formulier kunt u gemakkelijk de gewenste zorg doorgeven. Na het consult kunt u het formulier aan uw patiënt meegeven of deze direct naar onze centra faxen. Het faxnummer staat op het aanvraagformulier.

Zorgdomein

DC Klinieken werkt met de verwijsapplicatie Zorgdomein. Hiermee kunt u patiënten online aanmelden en verwijzen. Zorgdomein werkt met alle Huisarts Informatie Systemen. Het kan gebruikt worden voor onder andere eerstelijns diagnostiek, pijnbestrijding en endoscopie. Kijk voor meer informatie op www.zorgdomein.nl of bel ons rechtstreeks op telefoonnummer 088 0100 962.