Coronavirus

Als keten van Zelfstandige Behandelcentra volgen wij de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus op de voet. Wij volgen het beleid van het RIVM en hebben veelvuldig contact met onze brancheorganisatie ZKN. Ons uitgangspunt is zorg verlenen waar dit nodig is, onze prioriteit ligt bij de veiligheid en gezondheid van zowel onze medewerkers als patiënten.

Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als zorginstelling en bieden zorg aan patiënten die dit echt nodig hebben. Bij de verlening van deze zorg nemen we extra hygiënemaatregelen in acht om verspreiding van het virus zoveel als mogelijk te voorkomen.

Ons uitgangspunt is helder en simpel; wij verlenen alleen zorg aan patiënten die worden doorverwezen door de huisarts of andere zorgspecialisten. Zij zijn de regisseur in het behandeltraject en kunnen goed inschatten welke zorg noodzakelijk is en welke niet.

Daarnaast gaan reeds geplande behandelingen die nodig zijn door, u kunt hierbij denken aan:

  • Chronische pijnpatiënten met vervolgafspraken
  • Patiënten binnen het traject Bevolkingsonderzoek Darmkanker
  • Allergologie patiënten

Wij begrijpen dat deze bijzondere en complexe situatie vragen oproept. Voor meer informatie, neem contact op met ons Service- en Informatiecentrum via 088 0100 900.