(Regio) Manager Dermatologie en Allergologie


(Regio) Manager Dermatologie en Allergologie

Ben jij die inspirerende en doelgerichte manager met kennis van Dermatologie en of Allergologie en wil jij een bijdrage leveren aan de uitrol van de strategie van DC Klinieken?

Join team DC Klinieken als (Regio) Manager Dermatologie en Allergologie!

De organisatie

DC Klinieken is een groeiende keten van Zelfstandige Behandel Centra. Patiënten kunnen terecht voor onder meer radiologie, dermatologie en allergologie, MDL en pijnbestrijding. Inmiddels hebben we 14 locaties door heel Nederland. Wij bieden patiënten een compleet pakket hoogwaardige onderzoeken, spreekuren en behandelingen, korte of zelfs geen wachtlijsten! DC Klinieken staat voor professionaliteit, kwaliteit en veiligheid

Wat ga je doen als Manager voor het focusgebied Dermatologie en Allergologie?

Als Manager voor het focusgebied Dermatologie en Allergologie ben je verantwoordelijk voor de uitrol van de strategie en marktontwikkeling van Dermatologie en Allergologie binnen DC Klinieken. Je hebt een centrale rol tussen Directie en Locatiemanagers. Je volgt de ontwikkelingen binnen jouw focusgebied en weet relevante ontwikkelingen te vertalen naar de praktijk. Hiermee zet jij de koers uit en ben je in staat om het aanbod, in samenwerking met de medische managers, van DC Klinieken optimaal aan te laten sluiten bij de wensen en behoeften van onze patiënten. Je draagt bij aan de verdere uitrol van het specialisme in midden en zuid Nederland. Mede door jouw hulp wordt er continuïteit gecreëerd in het landelijke zorgaanbod Dermatologie en Allergologie. Je bent verantwoordelijk voor een uniforme werkwijze met betrekking tot Dermatologie en Allergologie en samenwerking tussen locaties en vertegenwoordigd de organisatie binnen het netwerk van jouw vakgebied.  Het is een veelzijdige functie. Geen dag is hetzelfde!

Jouw ideale achtergrond

Je hebt een HBO- of WO-diploma in de richting van zorg en/of organisatiekunde en je hebt uitgebreide kennis van en inzicht in de gezondheidszorg. Tevens heb je aantoonbare ervaring in het aansturen van teams van verschillende opleidingsniveaus. Je bent een echte people manager en je kan zelfstandig op veranderingen in de organisatie inspelen, bent ondernemend en stelt de patiënt centraal. Communicatief ben je sterk en flexibel. Je ‘kent’ de taal van de specialisten. Verder heb je goede schriftelijke vaardigheden, ben je doortastend in verbanden leggen en kan je goed overzicht houden. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die leidinggevende ervaring heeft in de gezondheidszorg.

Jij bent iemand die:

 • energiek is;
 • servicegericht is;
 • analytisch kan denken;
 • communicatief sterk is;
 • goed kan luisteren;
 • in het bezit is van Rijbewijs B;
 • nieuwsgierig is naar de markt waarin je werkt.

Wij bieden:                                                                   

 • Een informele werksetting.
 • Een functie voor 32-40 uur, je start met een jaarcontract en hebt uitzicht op een vaste baan.
 • Opleidingsmogelijkheden om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling.
 • Een salaris passend bij de functie, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8,33% eindejaarsuitkering, 160 vakantie uren per jaar en 72 persoonlijk levensfasebudget uren bij fulltime dienstverband en de mogelijkheid tot fietsplan en sport abonnement.