MDL-arts Almere


MDL-arts DC Klinieken Almere (2 tot 4 dagdelen)

Ter uitbreiding van ons MDL team in Almere zoeken we per direct een MDL-arts voor 2 tot 4 dagdelen per week.

De organisatie

DC Klinieken is een groeiende keten van Zelfstandige Behandel Centra. Patiënten kunnen terecht voor onder meer radiologie, dermatologie en allergologie, MDL en pijnbestrijding. Inmiddels hebben we 14 locaties door heel Nederland. Wij bieden patiënten een compleet pakket hoogwaardige onderzoeken, spreekuren en behandelingen en korte of zelfs geen wachtlijsten. DC Klinieken staat voor professionaliteit, kwaliteit en veiligheid.

Wat gaat u doen als MDL-arts bij DC Klinieken?

De DC Kliniek in Almere zoekt een enthousiaste, ondernemende MDL-arts het liefste met een BVO-aantekening. Bij DC Klinieken worden dagelijks maag- en darmonderzoeken gedaan op aanvraag van de huisarts en voor het bevolkingsonderzoek naar darmkanker. Bij DC Klinieken werken we met de nieuwste serie scopen van Fujinon en de verslaglegging wordt in RVC gedaan.

 

Uw kenmerken zijn

  • Communicatief sensitief;
  • Geduldig en kunt goed luisteren;
  • Liefst op korte termijn beschikbaar, op uren basis als ZZP’er;
  • Flexibel indien nodig;
  • Nauwkeurig;

Wij bieden

Onze specialisten kunnen als zelfstandig ondernemer aan de slag of werken in loondienst. Wij bieden onze specialisten een marktconform salaris aan. De dagen waarop u bij DC Klinieken Almere gaat werken zijn bespreekbaar.