Anesthesioloog-Pijnspecialist


DC Klinieken is een groeiende keten van zogeheten Zelfstandige Behandel Centra. Inmiddels hebben we 15 locaties door heel Nederland. Wij bieden patiënten een compleet pakket hoogwaardige onderzoeken, spreekuren en behandelingen. DC Klinieken staat voor professionaliteit, kwaliteit en veiligheid.

Voor DC Klinieken Groningen zijn wij per direct op zoek naar een

Anesthesioloog-Pijnspecialist
(aantal uren/dagen in overleg)

 

Wie bent u?

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gemotiveerde anesthesioloog, met specialisatie pijngeneeskunde en een duidelijke visie op het vakgebied. U staat uiteraard geregistreerd in het BIG register. Daarnaast beschikt u over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Binnen de pijnafdeling van DC klinieken bent u bereid een actieve bijdrage te leveren aan het verder optimaliseren van de pijnzorg en er bestaat de ruimte om mee te denken over verdere ontwikkeling van de integrale pijnbehandeling. Het is een pre indien u beschikt over een FIPP-certificaat (fellow of interventional pain practice).

Wat kunnen we u bieden?

  • Een afwisselende en dynamische baan in een hecht team met voldoende uitdagingen;
  • Aanstelling in loondienst vindt plaats volgens de voorwaarden van de AMS. Het aangaan van een samenwerkingsovereenkomst is uiteraard bespreekbaar.

Contact info:  

Heeft u interesse?

Voor meer informatie over deze functie kunt u bellen met de Manager Pijnzorg,
dhr. N.B. Zonneveld, telefoonnummer 088-0100950. We zien uw sollicitatie, onder begeleiding van uw cv, graag tegemoet!