-interview – “Het prettige van DC Klinieken is echt die korte wachtlijst”

Publicatiedatum:

Pijnpatiënte Bianca Hersbach heeft dagelijks te kampen met heftige pijnklachten. Ze is ervoor onder behandeling bij pijnarts Kenneth van Tilburg. “Een kundige en hartelijke man.”

Moeite met haren kammen, met make-up op doen, met huishoudelijke werkzaamheden. Deze alledaagse praktische taken doen Bianca Hersbach pijn. Veel pijn. “Ik heb fibromyalgie, twee kapotte schouders en herniaklachten. Door de fibromyalgie komt pijn extra hard bij mij aan. Enkele jaren terug ben ik hard gevallen. Mijn schouders zijn daarvan nooit echt goed genezen.”

Met haar pijnklachten klopte Bianca aan bij DC Klinieken, waar ze wordt behandeld door pijnarts Van Tilburg. “Hij behandelt me voor al mijn klachten tegelijk. Ik heb al heel wat verschillende behandelingen gehad. Van injecties tot aan een ketamineinfuus.”

Geweldige arts
Ondanks het feit dat ze nog altijd last heeft van haar pijnklachten, looft ze de werkwijze van DC Klinieken in het algemeen en van Van Tilburg in het bijzonder. “Van Tilburg is een geweldige arts. Kundig en hartelijk. Hij staat altijd voor me klaar, bijvoorbeeld als ik tussendoor een vraag heb. Het prettige van DC Klinieken is echt die korte wachtlijst. Ik heb wel eens meegemaakt dat ik pijn kreeg terwijl ik aan het werk was. Dan belde ik en kon ik dezelfde of de volgende dag al terecht! Sowieso heb ik nooit langer hoeven wachten dan een week.”

Bent u ook tevreden over uw onderzoek/behandeling bij DC Klinieken? Laat dan een review achter op ZorgkaartNederland.
Wilt u meer informatie over wat DC Klinieken voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.