Voorlichtingsavond pijncentrum DC Klinieken Rotterdam – wat is een pijncentrum?

Altijd al willen weten wat er precies gebeurt in een pijncentrum? Op maandag 26 september tussen 19:00 en 21:00 uur opent DC Klinieken Rotterdam zijn deuren en kunt u zelf kijken wat een pijncentrum voor u kan betekenen.

Een anesthesioloog-pijnspecialist van het pijncentrum zal uitleg geven over chronische pijn (wat is dat nou eigenlijk?). Daarnaast heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen aan zowel de specialist als pijnconsulenten. Deze pijnconsulenten hebben een speciale rol binnen het pijncentrum en er zal dan ook worden uitgelegd wat hun rol is binnen het centrum. Naast de uitleg en vragenronde over het pijncentrum mag u uiteraard ook een kijkje komen nemen in het pijncentrum zelf! U kunt zelf zien hoe een behandelkamer eruit ziet en wat men allemaal voor apparatuur gebruikt in een pijncentrum.

DC Klinieken Rotterdam is een pijncentrum voor patiënten met chronische pijn. Het centrum biedt een breed aanbod van pijnbehandelingen in een moderne en patiëntvriendelijke omgeving. In het centrum worden onze patiënten behandeld door medisch specialisten met jarenlange ervaring in het behandelen van acute en chronische pijn.

Heeft u interesse? Dan zien wij u graag op maandag 26 september om 19:00 uur! U kunt zich opgeven via rotterdam@dcklinieken.nl of 088 – 0100 911.

DC Klinieken Rotterdam is gevestigd aan Vasteland 10 in Rotterdam.