Voorlichtingsavond pijncentrum DC Klinieken Lairesse – wat is een pijncentrum?

Altijd al willen weten wat er precies gebeurt in een pijncentrum? Op dinsdag 27 september tussen 18:00 en 20:00 uur opent DC Klinieken Lairesse zijn deuren en kunt u zelf kijken wat een pijncentrum voor u kan betekenen.Onze anesthesiologen-pijnspecialisten zullen uitleg geven over chronische pijn (wat is dat nou eigenlijk?). Daarnaast heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen aan zowel de specialisten als pijnconsulenten. Deze pijnconsulenten hebben een speciale rol binnen het pijncentrum en er zal dan ook worden uitgelegd wat hun rol is binnen het centrum.

Naast de uitleg en vragenronde over het pijncentrum mag u uiteraard ook een kijkje komen nemen in het pijncentrum zelf! U kunt zelf zien hoe een behandelkamer eruit ziet en wat men allemaal voor apparatuur gebruikt in een pijncentrum.DC Klinieken Lairesse is een pijncentrum voor patiënten met chronische pijn. Het centrum biedt een breed aanbod van pijnbehandelingen in een moderne en patiëntvriendelijke omgeving. In het centrum worden onze patiënten behandeld door medisch specialisten met jarenlange ervaring in het behandelen van acute en chronische pijn.

Heeft u interesse? Dan zien wij u graag op dinsdag 27 september om 18:00 uur! U kunt zich opgeven via lairesse@dcklinieken.nl of 088 – 0100 906.DC Klinieken Lairesse is gevestigd aan het Valeriusplein 11.