aA
Pagina voorlezen

Informatieavond ‘Voorkom darmkanker: alles over het bevolkingsonderzoek & de coloscopie’

Bent u opgeroepen voor het bevolkingsonderzoek darmkanker, maar vraagt u zich af of het nou wel écht nodig is? Of bent u bang voor een eventueel vervolgonderzoek, en doet u daarom liever niet mee?

 

We begrijpen dat een oproep voor het bevolkingsonderzoek darmkanker vragen oproept. Een goede voorbereiding kan veel van deze vragen wegnemen. Daarom organiseert DC Klinieken op dinsdag 5 maart 2024 een informatieavond over het bevolkingsonderzoek en de coloscopie. Onze MDL-arts Willem Moolenaar vertelt u alles over hoe meedoen aan het bevolkingsonderzoek de kans op darmkanker kan verkleinen. Ook geven we u een uitgebreide rondleiding in de scopiekamer en is er tijd om vragen te stellen aan de arts en verpleegkundigen.

 

Ook wanneer u (nog) niet opgeroepen bent voor het bevolkingsonderzoek darmkanker, is de avond interessant. Bijvoorbeeld omdat u binnenkort een darmonderzoek hebt.

 

Datum:
5 maart 2024
18:45 – 20:00

 

Spreker:

MDL-arts Willem Moolenaar

 

Locatie:

DC Klinieken Almere

Louis Armstrongweg 28

1311 RK, Almere

Aanmelden

Programma

18:45 – 19:00

Inloop met hapje en drankje

19:00 – 19:45

Presentatie door MDL-arts Willem Moolenaar over hoe meedoen met het bevolkingsonderzoek de kans op darmkanker kan verkleinen én hoe een coloscopie in zijn werk gaat.

19:45 – 20:00

Rondleiding door de scopiekamer

20:00

Tijd voor vragen en napraten

Aanmelden patiëntenbijeenkomst

Terug naar boven