U hoeft in onze klinieken geen mondneusmasker meer te dragen. Wij vragen u wel uw handen bij binnenkomst te desinfecteren. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie kunt u vinden in onze FAQ.

aA
Pagina voorlezen
Contact & FAQ

Ik ben onlangs gevaccineerd, kan ik al een behandeling krijgen?

In sommige gevallen moet er tijd zitten tussen de vaccinatie en uw afspraak. Voor maag- en darmonderzoeken en afspraken bij de dermatoloog moet er minimaal 48 uur zitten tussen de vaccinatie en uw afspraak. Voor een behandeling op de pijnpoli moet er minimaal 1 week tussen de vaccinatie en uw afspraak zitten.

We doen er alles aan om het besmettingsgevaar te verkleinen. Onze medewerkers nemen alle hygiënemaatregelen die door het RIVM zijn voorgeschreven. Als u bij ons komt voor een afspraak, vragen we u uw handen te desinfecteren. Daarvoor hebben we desinfecterende middelen in elke vestiging.

Ja, deze afspraak kan gewoon doorgaan. Blijf thuis als u verkoudheidsklachten heeft. U kunt telefonisch contact opnemen met het Service- en Informatiecentrum 088 0100 900 om uw afspraak te verzetten.

Ons Service- en Informatiecentrum staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 088 0100 900.

U mag een begeleider meenemen naar uw afspraak. Bij extreme drukte in de kliniek, kunnen wij uw begeleider vragen buiten op u te wachten.

Neem dan contact op met ons Service- en Informatiecentrum via telefoonnummer 088 0100 900 om uw afspraak te verzetten.

Terug naar boven arrow_upward
close